atom

Super Mario - live adaptációk

2008.11.02. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Super Mario - live adaptációk Tovább

Réges-régen még annak idején kaptunk karácsonyra egy Nintendót. Reggeltől-estig nyúztuk a gépet, mindenféle játékokkal, autóssal, Mortal Kombattal, Street Fighterrel stb... Legnagyobb kedvencünk azért mégiscsak a Super Mario volt, amelyből megvettünk több fajtát is, amikor Super Nintendónk lett. Még a PDA-mra is telepítettem egy Nintendo emulátort, hogy játszhassak a Marioval, akkor Wildgica adott nekem egy csomó játékot hozzá, nagy DS guru:) Erről írtam is anno egy bejegyzést:)

Super Marioból aztán csináltak rengeteg vicces live videót is, ebből akadtam rá az egyikre, amely kifejezetten tetszett hajnali kettőkor az ágyból nézve:P (nem is tudom mire kerestem rá, amikor az egyik oldalon linkelve volt eme vidi:)
 

Ha már Super Mario adaptáció, akkor nem maradhat ki ez a videó sem, amelyet még Ádi mutatott tavaly, Mario gombázását kicsit más szemszögből, kicsit kábszeresebb oldalról mutatja be:P
 

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr37742798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása