atom

Negyedik félév, első nap - szokásos elmebaj

2008.02.12. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Negyedik félév, első nap - szokásos elmebaj Tovább
Vége az egésznapos döglésnek a vizsgaidőszaknak, kezdődik az újabb félév.
Az int.komm. egy különleges szak, nekünk mindig valami érdekes dolog tarkítja a napjainkat, legutóbb például egy figyelmetlenség miatt (elfelejtették felvenni csoportot a listára) majdnem egy hónapot csúszott a kifizetésünk (csak a mienk). Nah mindegy, én nem szoktam panaszkodni, azt meghagyom a többieknek... Minek a feszültség? No stressz, yess...
A kedvencem mégis mindig a kezdés, az első napok! Tegnap reggel már nyolckor ott voltunk a fősulin egyetemen és vártunk... vártunk... vártunk... Majd megjelent egy tanárunk valamikor kilenc után s közölte, hogy a másik épületben várt minket (Ő már másfél hete tudja, hogy hétfőn mettől-meddig tart nekünk órákat). Nos, ha ilyen másfél hetes információk vannak, akkor biztos van valahol órarendünk is, ha már a neptunon nincs, így átmentünk a másik épületbe, érdeklődni a mit csináljunk.
"Órarend fent lesz, terembeosztás majd később." - All right! Akkor holnap nincs suli! (ahogy már megszoktuk, kell minimum 1-2 nap átfutási idő, hogy valami a kimondástól a fizikai (ezesetben virtuális) megvalósulásig eljusson:)
Mondjuk nem zavar a dolog túlzottan, így még van időm elintézni az utolsó szabadnapokra halasztott ügyes-bajos dolgaimat.
Na az sem utolsó szempont, hogy így van időm kicsit jobban belemerülni az emulálás világába, ugyanis wildgica jóvoltából egy adag Super Marios játékkal gazdagodtam emulátoromhoz:)

Megyek is pötyögni:)
Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr83332516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tommi 2008.02.12. 17:46:24

Jó játékot!
Kellemes félévet!

wildgica · http://wildgica.hu 2008.02.12. 20:45:45

Örülök, hogy örömet szerzhettem! ;)
süti beállítások módosítása