atom

Isis Dance Open táncversenyen voltam - félig-meddig

2008.10.27. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Isis Dance Open táncversenyen voltam - félig-meddig Tovább

Szombaton Isis Dance nemzetközi táncversenyen voltam a Sportházban. Túl sokat sajnos nem láttam a műsorból, mert kint ücsörögtem az előtérben laptopok és nyomtatók alkotta rengetegben. Időnként sikerült lopva ellesnem egy-két táncot, de csak messziről, a hanyagul széthúzva felejtett függönyök közti résen keresztül. Egyszer azért bementem megnézni egy cha-cha-cha-t, aztán ki is jöttem gyorsan, mert sajnálni kezdtem a helyzetem, hogy nem tudom nézni a műsort, de nem baj, dolgozni mentem, ez van:P
Megannyi táncos jött oda hozzám fotókat nézni, nyomtattatni, közben csak ámultam… Az oké, hogy az összes táncos faszira felnéztem, mert ugye adott a null-tánctudománnyal rendelkező Atom meg a nemzetközi bajnokok. Tyűűű… Na mindegy, én meg fotózni tudok:P (bár volt ott olyan Tánczos is, aki fotózott:P)

Szóval a faszikat tiszteltem, a nők pedig… Óóó… Rég láttam egyszerre ennyi gyönyörű nőt, ennyi sminket, és ennyi szebbnél-szebb ruhakölteményt (vagy épp pár cafatot, amik csak éppen-hogy takartak valamit). Teljesen elaléltam néha a sziluettektől:P
Nagyon sok táncosra emlékszem, hisz beszélgettem velük amíg a képeket válogattam vagy épp nyomtattam ki nekik. Persze ott voltak például az olaszok, akikkel csak egy gyenge activity-t tudtam lejátszani (ezek a fránya nyelvi nehézségek). Csinkve óiró, így mondták amit én csak five jurónak ejtettem (biztonság kedvéért teli tenyérrel mutattuk az ötöst mindketten:P)
Összegezve, nekem tetszett, annak ellenére, hogy a versenyből szinte semmit sem láttam, azért beszédesek a képek is: Budai István (Zsóttiapu) képeiből válogatott galéria megtekinthető ide kattintva.

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr54733509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása