atom

Éjszakai tájékozódási túrán jártunk

2008.10.26. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Éjszakai tájékozódási túrán jártunk Tovább

"Tájékozódási túra" - így hívják azt a rendezvényt, ami előtt izgatottan várod, hogy milyen lesz, ami előtt nem is alszod ki magad (pedig éjszaka rendezik), hisz úgyis ébren tart majd az egész, ami közben hajnali ötkor egy RedBull után is már csak az ágyadra vágysz.

Zsótti, Milán, Tibi és én voltunk a 30-as rajtszámú autó utasai az éjszakai versenyen. Hétkor gyülekező és kaja. Nyolc után szlalom, 20:58-kor indulás. Végigjártuk a "környéket", az öt etap alatt 470,2 kilométert megtéve, voltunk Csepregen, Körmenden, Vasváron, Celldömölkön, Pápán, Zalaegerszegen, Őriszentpéteren stb... Minden egyes állomás előtt várakozás, mert ugye adott időpontra kellett odaérni és mindig pár perccel gyorsabban tötymörögtünk útközben. A mérőautó (aki lemérte verseny előtt a távokat) kilométer-számlálója volt az etalon, kevesebb vagy több km esetén pontlevonás. A mi kocsink számlálója is eltért ekkora távon 1-200 métert, így többször kellett köröznünk egy-két körforgalomban, de nem csak mi jártunk így, sokan köröztek velünk együtt is:)
A három állomásból kettő olyan igazi tekézős kocsmában volt, ahol pár évtizeddel ezelőtt megállt az idő, ugyanúgy, mint a Munkás, a Fecske, vagy a jó öreg barnaszofi és symphonia füstje alkotta kocsmaszag. Kis hangulatos helyek ezek:P Többet nem is írok, olvassátok el részletes beszámolómat a vaskarika.hu-n. Apropó, képgaléria is jár hozzá ide kattintva megnézhető:)
Összegezvén nem volt rossz ez a majd ötszáz kilométernyi autózás, csak párszor elzsibbadt a hátsóm és legközelebb lakóbusszal kell indulni, amiben vannak ágyak is:P

 

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr13730556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása