atom

pendrive ketyere 2 - az újabb versenyző

2008.09.05. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
pendrive ketyere 2 - az újabb versenyző Tovább

Annak idején még januárban bejegyeztem a mini kategóriába sorolandó 2GB-os pendrive-omat, amely sokáig tökéletesen működött, aztán egyszer csak nem... Jöttek a gondok, nem lehetett másolni rá, nem lehetett formázni, sokszor felugrott az automatikus lejátszás ablak s egyebek.. Szóval valami gondja akadt, a vásárlás helyén pedig azt az infót kaptam, hogy valószínűleg szoftveres a gond. Xp, Vista, mindegy volt neki, szarakodott. Aztán eljött a pillanat, amikor elvittem egy anyagot nyomtatni és ott behülyült a pendrive, ekkor azt mondtam elég és kicseréltettem. Egy 4GB Kingstone-ra esett a választás.
Nagyon szeretem az új szerzeményem, bár még szinte nem is használtam igazán, de akkor is jó:) Lényegében ez nem is egy pendrive, hanem egy microsd kártyaolvasó. Azért ezt választottam, mert ugyanolyan kis méretű, mint az elődje, viszont többfunkciós, ez pedig sokat számít.
A telefonomban lévő 2GB-os kártyához bármikor van egy kártyaolvasóm, nem kell adaptereket cipelni olvasót, semmit. A pendrivehoz kapott 4GB-os kártya jó a telefonomba is... Tehát kompatibilitás több irányba, azt hiszem most már erre fogok figyelni, hogy minden működjön mindennel:)

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr49621610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Móni · http://johi.freeblog.hu 2008.09.05. 09:46:40

És nem utolsó sorban pinduri, ugye?:) Valld be, hogy igazából ez tetszett meg benne leginkább!:] Nem szégyen.:P már látom magam előtt, ahogy 2015-ben, a forgalomból rég kivont 1 forintos után kutatva dúlod fel otthon a fiókokat, hogy szemléltethesd a legújabb 100 terrabájtos pendrájvod piciny méretét, amely ráadásul még a NASA rendszerére is rá tud kapcsolódni.:) Már alig várom azt a bejegyzést!:]

igor2 2008.09.05. 17:39:29

Csak aztán ne hogy ezzel is úgy járj mint a pendrájvodal.

-Ani- 2008.09.06. 15:08:35

Természetesen nagyon tetszik,hogy pici:) Ha már az előző is az volt:P 2015-ben? Kiváncsi leszek én is, hogy akkor mim lesz:P, félre is teszek egy 1 forintost:D

Atom
süti beállítások módosítása