atom

*megjegyzés* - karnyeváli eső meg a szupererő

2008.08.24. 10:50 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
*megjegyzés* - karnyeváli eső meg a szupererő Tovább

Na jó, ezt nem bírom ki, írok ma is legalább két sort:P
Tegnap elmosta a karnevált az eső, délután még kint voltam, aztán négy óra előtt kicsivel eleredt a zuhi. Sajnos a fáklyás felvonulás így elmaradt sőt, koncertek és egyéb olyan rendezvények is, amelyekre szerettem volna elmenni, ez van... Ma talán kegyes lesz az időjárás és csak a hideg lesz az egyetlen zavaró tényező.
Jövőhéten gólyatábor... Jesszus, azt hiszem a hét első napjaiban aludnom kéne egy kicsit, mert nehezen fog menni az a pár nap is.
Apró észrevétel még a tegnappal kapcsolatban: lehet, hogy a Superman-es pólóim hatással vannak rám? Egy finom gyengéd mozdulattal megnyomtam a V3-asom külső kijelzőjét (mert kicsit kiállt a széle) és ez a finom mozdulat egy duplarepedéses kijelzőplexi törést eredményezett:P S mindezt azelőtt, hogy odaadtam pankeey-nek, kész vicc... Repülni még nem tudok, azt is próbáltam, egyelőre csak a "kezelhetetlen szupererő" jelentkezett.

Nah, most megiszom a maradék kávémat és öltözök, mert indulnom kell... Karneváli képek és cikkek a vaskarika.hu-n. Tessék csak megnézni őket!

Ágyő, peace, Au revoir!

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr28630153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása