atom

*megjegyzés* - kikarikázom a karneválra

2008.08.22. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
*megjegyzés* - kikarikázom a karneválra Tovább

A tavalyi karnevált véve alapul, idén is úgy döntöttem, hogy kiköltözöm három napra a karneválra s annak ellenére, hogy közel lakom a programokhoz, nem fogok sűrűn hazajárni.
Idén nem a VN, hanem a VK színeiben jelenek meg, erre még pólót is készítettünk magunknak:)
Ilyen és ehhez hasonló pólókban fogok rohangálni nagyrészt e három napban több kollégámmal együtt:)

Tehát, ha ismersz és egy vaskarikás pólós áll előtted, akkor mielőtt rácsapnál a vállára: "Szevasz!!!" - előtte győződj meg róla, hogy legalább 190cm magas és biztos, hogy én vagyok-e...
Amúgy jók a programok, csak sok... ...na nem, ez csak egy ismert mondás:) Szóval jók a programok, viszont tavaly több olyan koncert volt a repertoárban, melyeken mindenképp ott akartam lenni. Na de ez sem baj, hisz lesz megannyi program ami még kecsegtet:) Egyesek nagyon is, de ez maradjon privi-szféra:P:D
Tehát, tehát, tehát, remélem jól érzem magam idén is és találkozok megannyi régi és új ismerőssel, fényképezőgépeiteket ne hagyjátok otthon, legyetek kreatívak és fotózzátok le a karnevál azon pillanatait/részleteit melyek mások nem biztos, hogy észrevesznek, esetleg rejtve maradnak.
Ágyő, Peace, Au revoir!

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr47627008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása