atom

A Tescoban nagy a fejetlenség - Lefejezték a százholdas pagonyt

2008.07.08. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
A Tescoban nagy a fejetlenség - Lefejezték a százholdas pagonyt Tovább

Nemrégiben kimentünk a Tescoba Takival, Mayerrel és pankeey-vel, hogy vegyünk valami harapnivalót. A süteményes részlegen áthaladva a többiek érdekes dologra hívták fel a figyelmem: nincs fejük a marcipánfiguráknak.
Ilyenkor természetesen blogger reflexeim rögtön a telefon elővételére parancsolják kezem, hogy legalább azzal megörökítsem, ha már rendes gép nem volt nálam. Kis fotografálás után elgondolkodtam, hogy vajon hol lehetnek a hiányzó fejek? Esetleg Micimackó pszichopata gyilkos lett és levágta társai fejét? Vagy ez a Véres Pagony különkiadás lehet? Esetleg egy Nyuszi odújának falán pihennek a trófeák? Ki tudja..
Elképzelhetőbb talán, hogy egy kisgyerek (vagy nagyobb) lekajálta vásárlás közben a dobozba nyúlva legkönyebben elérhető részt. Már csak azokat a szülőket sajnálom, akiknek el kell majd magyarázniuk gyermeküknek (aki vagy nagyon kérdezget, vagy bőg a rémülettől), hogy mi is történt Malacka illetve Kanga fejével. Malackánál még beadható, hogy kocsonyába ment a fejhús, de Kangánál mi lesz a magyarázat?!
 

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr52554062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsótti · http://www.motorsport.photobudai.com 2008.07.08. 10:26:06

Atom! Ne tagadd, Te etted meg a fejüket!

pankeey 2008.07.08. 21:29:03

no, csak elokerultek a kepek!

a malacka mogott vmi vigyorog; a kanganal meg a goofy(?) (lapit)

Atom · http://atom.blog.hu 2008.07.08. 22:08:33

Nem Goofy, hanem Pluto
süti beállítások módosítása