atom

Atom találkozása Atommal - Ariel Atom a Pannonia-Ringen

2008.07.02. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
Atom találkozása Atommal - Ariel Atom a Pannonia-Ringen Tovább

Egyszer már beszámoltam erről az autóról, az Ariel Atomról. Semmi előnyöm nem származik belőle, de azért mégiscsak jól esik, hogy becenevem egyezik egy egyedülálló vezetési élményt kínáló négykerekű nevének részletével (ez amolyan ön-öröm:P).
Legutóbb a Pannonia-ringen láthattam KTM X-Bow-ot, ami már magában óriási élményként ért, hisz nem futkosnak ilyen kis narancsárga rakéták sűrűn a magyar utakon. Amikor kint álltunk a pályán egyszer csak azt vettem észre, hogy egy ismerős szerkentyű előzi sorban a többieket, messziről is biztos voltam benne, közelebbről méginkább, egy Atom körözött a többi kocsi közt a pályán.atom: Ariel Atom (7)
Persze sokaknak nem jelentett volna semmi különöset, de engem mégiscsak örömmel töltött el, mert autókedvelőként jót tesz a tudat, hogy ilyen ritkaságba botlottam ismét:)atom: Ariel Atom (6)
Természetesen képek készültek ismételten, ha már fotómasinám is velem volt, illetve Zsóttival, ha már én megrendelésre videóztam:Patom: Ariel Atom (3)

Ide kattintva lehet nézegetni őket az indafotón.

atom: Ariel Atom (18)

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr83537850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pankeey 2008.07.02. 22:15:04

szerintem mehettel volna vele par karikat;

mert megerdemled.

Tommi 2008.07.03. 23:24:30

Simán!

Mondtad volna a tulajnak, hogy: "Hallo! Mein Name ist Atom und ich liebe deine Auto! Kann ich sie probieren?"

Harle · http://harlequin.blogter.hu/ 2008.07.04. 23:16:24

A feleségem meg Ariel, bizton szólt volna ő is az érdekedben..;)))
süti beállítások módosítása