atom

Egy igazán exhibicionista kirakat Szombathelyen

2008.06.12. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Egy igazán exhibicionista kirakat Szombathelyen Tovább
Idén áprilisban Józing blogon olvastam egy bejegyzést, mely egy lecsúszott nadrágos próbababa apukáról számolt be a Borostyánkő Áruház kirakatában. Nos a látvány magáért beszél:) Sosem tudhatjuk, hogy milyen sötét titkokat őriz a családfő és milyen perverziói vannak?! (persze az olvasó családja kivétel:)

Majd két hónappal később wildgica blogján is megjelent az ominózus kirakat.
Ugyanazt a szituációt alapul véve, de más szerepbeosztással elmondhatjuk, hogy a perverziók illetve az exhibicionizmus öröklődő tulajdonságok (avagy fertőzőek), ugyanis immáron a kisfiú áll alsó fedés nélkül.

Nem hiszem, hogy az öltöztetők humorán múlik az, hogy melyik babán csúszik le épp a nadrág, inkább az egy számmal nagyobb méretű nadrágok okozhatják a problémát:P

Lehet, hogy egy régi filmhez hasonlóan itt is a próbababák éjszakánként életre kelnek, majd elvesztett fogadások eredményeképp állnak egy napon át letolt gatyával a kirakatban:)
Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr10510546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wildgica · http://henrietta.klog.hu 2008.06.12. 12:29:33

Szerintem is életre kelnek éjjel. Elég perverz babák ezek. :D
süti beállítások módosítása