atom

*megjegyzés* - fotózás

2008.05.28. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
*megjegyzés* - fotózás Tovább

Pontosan egy évvel ezelőtt ragadtam kezembe először úgy igazán az első tükörreflexes masinát, a jelenlegi Canon EOS10D-m volt az, ami akkor még Zsótti tulajdonát képezte. A Pannonia Ringre mentünk gyakorolni, bevezetést kaptam a motorsportfotózás apró titkaiba, trükkjeibe, fortélyaiba. Mindemellett megkellett tanulnom még egyáltalán kezelni a fényképezőt is, mi mire való, mi mit jelent, hol kell bekapcsolni stb...

Azóta már megvettem a gépet, hozzám nőtt, exponáló gombja felvette ujjlenyomatom formáját. Azóta már többezer képet fotóztam/kattintottam, kerültem velük újságba, címlapra, díjat is kaptam, indafotós felhasználók kedvenceik közé tették őket, több munkalehetőséget ajánlottak általuk és még pár olyan ember is megdícsért, melyek szájából hallani a "jó kép" avagy a "jól dolgozol" szókapcsolatok felérnek egy karrierista-tehetségérzeti-önbizalomnövelő-gondolati orgazmussal.

Még rengeteget kell tanulnom, tapasztalnom. Még megannyi dolog van, amit nem tudok, nem ismerek, avagy nem tudok digitális formában leképezni... Viszont örömmel tölt el az, hogy elismerik amit csinálok:)

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr45487497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Harle · http://harlequin.blogter.hu/ 2008.05.28. 08:35:24

További szép fényeket, jó témákat, helyes fókuszálást az orgazmus-eső érdekében! :DD

pankeey 2008.05.28. 11:09:50

\o/

>> Atom, en olyan buszke vagyok Rad! :)

\o/
süti beállítások módosítása