atom

Flat Eric a Pannonia Ringen - Schumacher már lejárt hír

2008.04.07. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Flat Eric a Pannonia Ringen - Schumacher már lejárt hír Tovább
Ha beírom a google-be a "schumacher+pannonia+ring" szavakat, akkor 12.300 találatot ad ki. Szóval akad hírértéke az eseménynek, az biztos. Na nem csak egykori Forma 1-es sztárok járnak ám a Pannonia Ringre (továbbiakban "p.ring"). Flat Eric is ellátogatott nemrég a magyar, osztrák és szlovák motorversenyzők mellett az Ostffyasszonyfai versenypályára.


Igaz néhányan nagyon nézték ebédszünetben Ericet a sisakba, biztos nem voltak biztosak a személyében, lehet autogrammot akartak kérni tőle.

Páran tudják, hogy a nyaranta a p.ringen dolgozom, havonta 2-3-4 alkalommal megyek le a Phoenix Racing, a K.R. Bike Promotion és a Martin Bauer Racing számára fotózni. Zsóttitól vettem át a stafétabotot, most már harmadik "szezonom" kezdem a ringen, ebből másodikat fotósként (eleinte videóztam:P). Most motorosokat fotózom motoron, ha lehet, menet közben. Ezeket a képeket a motorsport.photobudai.com-on tekinthetik meg.
Szóval Schumi ide vagy oda, nem kell ahhoz f1-elni, hogy híres légy, elég blogolni, akarom mondani Levi's reklámfigurának lenni.
Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr60410406

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: boneca russa de pano 2017.11.06. 03:57:34

what country singers smoke weed - Phenylephrine and ritalin

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2008.04.07. 13:17:59

Szerintem sokkal jobb fej mint "sumi" nekem jobban tetszik.

Juri 2009.06.06. 19:51:24

hehe én is a P.ringen nyomom az ipart sportbíróként ha időm engedi :P és flat ecic télleg jó csóka
süti beállítások módosítása