atom

Késfóbia? - éjszakai félelem a pengétől

2008.03.19. 07:01 | Atom | Szólj hozzá! 4 komment komment
Késfóbia? - éjszakai félelem a pengétől Tovább
A minap éppen környezetbarátként vagdaltam késsel ketté az A4-es lapokat, melyeken ilyen-olyan nyomtatások, jegyzetek voltak, melyekre már nincs szükségem, viszont a másik oldaluk még teljesen üres, így használható:D
-- környezetvédelmi promó vége --
A kést otthagytam a szobában a földön, majd egy-két óra múlva lefeküdtem aludni. Vagyis csak aludtam volna, mert zavart, hogy ott van a kés. Próbáltam ügyet sem vetni rá, mit érdekel és zavar az ott engem?! Majd elaludtam. Fél órán belül felébredtem és az első gondolat természetesen a vágóeszköz volt.

Több sem kellett, kikeltem az ágyból, majd visszavittem a konyhába és a helyére tettem, ezután kb 5 perc múlva elaludtam és reggelig fel sem ébredtem.
Nem tudom, hogy mi okozta ezt a fajta reakciót nálam. Talán túl sok tévét nézek? Vagy nem érzem magam biztonságban? Pedig úgy érzem minden rendben. Viszont ha belegondolok, akkor is elpakolom a késeket a késtartóba, amikor jön hozzám valaki. Talán túlon túl betartom azt amit tanultunk szociálpszichológia órán, hogy a kések ne legyenek elöl, azok csak agresszív környezetet teremtenek. Nem tudom...
Csak nekem vannak ilyen rigolyáim? Vagy nektek is?
Tovább a poszthoz
4 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr55384863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2008.03.19. 07:39:02

Nem tudom, nekem kb 6-7 jó késem van, svájci bicskától a tőrig minden. És nem zavarnak. Olyannyira nem, hogy általában van nálam egy, az mindig jó.

pankeey 2008.03.19. 07:44:22

inkabb a tv-re tetted volna ... aztan reggelre mar nem is lenne ott a csik ;)

Anyika 2008.03.19. 14:01:28

Tiszta anyja!

Dia 2008.03.20. 18:12:36

Lehet h engem is zavart volna a dolog, én arra gondoltam volna, h lehet h reggel(kissé kómásan) nem fog eszembe jutni, h ott a kés, és akkor rálépek vagy ilyesmi... De nem biztos!
süti beállítások módosítása