atom

Hirdetőoszlop elfekvőben

2008.03.10. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 4 komment komment
Hirdetőoszlop elfekvőben Tovább
Péntek este amikor átmentem Szombathelyen a Márc.15 téri éjjel-nappaliba (ami csak 23:00-ig van nyitva) zsemléért, akkor még állt a hirdetőoszlop. Szombat délben már így hevert, azóta egyelőre nem változott a pozíciója (vasárnap este). Megnéztem a helyi hírportálokat, se híre se hamva semminek ezzel kapcsolatan. Nem tudom közölni az olvasóimmal a történteket, csak képeket publikálnék a fekvő monstrumról, aminek most már tudom, hogy milyen a belseje:) Ha valaki tudja mi történt megírhatná a kommentben!

Valószínűleg itt ütközött az autó (gondolom az lehetett).

A kidöntés okának én az alábbi alternatívákat gondoltam:
- csúszós úton elvesztette uralmát a sofőr és pukk
- az alkoholgőztől vagy egyébtől a sofőr reakcióideje túlon túl lecsökkent, vagy nem vette észre, hogy már eljöttek a tekézőből és pukk
- a sebbeséghatárok figyelmen kívül hagyása versenyzéssel vagy "majd én megmutatom srácok, hogy az én kocsim, hogy megy" ill. "simán beveszem így ezt a kanyart" és pukk
- Ádiék új elemet csináltak csúszáshoz és pukk
Mondjuk megnézném magát az autót is, hogy egy effajta kis koccanás milyen sérülést okoz a gépen. Nem tűnik túl pitinek az oszlop falvastagsága, a rögzítése viszont nem egy tankbiztos, bár a letört ívből arra következtetek, hogy valamennyire strapabíró lehet.
Tovább a poszthoz
4 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr73373419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

papppa 2008.03.10. 22:59:10

most beszarsz,de tényleg deszkáztunk rajta!:DVasárnap délután vettük észre és a kupolája tökéletes volt pár trükk kivitelezéséhez!De a forgatás végén becsületesen visszavittük a helyére,NEM a fémtlepre!:)

Takács Gábor 2008.03.12. 12:54:10

Szia! Intézkedtem tegnap, ma már lejöttek Pestről is egy új hirdetőoszlopot állítanak fel!!!
G.

Atom · http://atom.blog.hu 2008.03.12. 20:22:57

Nah, ezt nevezem... Korrekt tájékoztatás:) Nem is gondoltam volna, hogy itt a blogomon egy hozzászólásban kerül egy ilyen tény közlésre. :)
Köszönjük az infót!

Az kiderült, hogy mitől feküdt el az oszlop vagy vessem fel a megvadult kosok teóriát is?:P

tacsinardi 2008.03.12. 21:37:34

Az oszlopnak egy autó tolatott Neki!! Minden több a VN-ben:))
süti beállítások módosítása