atom

Az a piros gomb

2008.02.29. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Az a piros gomb Tovább
Médiagyak órán a gépek előtt ücsörögve a monitor gombjait birizgáltam, közben Dávid megjegyezte, hogy én is olyan vagyok, aki nem tudja békénhagyni az előtte lévő gombokat.
És míly igaz, ha egy szobában állnék és egy piros gomb lenne közepén, biztos, hogy egy idő után megnyomnám. Mert hát a gomb arra teremtetett, az lévén célja, küldetése, hogy megnyomják, vagy nem?! Na jó, ha fölé lenne írva, hogy felrobban a világ, akkor nem nyomnám meg, de felirat nélkül?!... Ez olyan, mint az utolsó mondatok az atomerőmű vezérlőjében:
- "Apu ez a gomb mire való?"
- "Azt ne nyom... ..."
Szerintem nem csak én vagyok ezzel így, biztos akadnak más emberek is, akiknek van ilyen hóbortjuk. Esetemben azért nem arról van szó, hogy késztetést érzek minden gomb megnyomására, nem... Csak annyira, mint az alábbi animácóban:P Hehe:
Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr76352231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása