atom

Spidero - lássuk mit rejt a vízfejű pókember

2008.02.13. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 8 komment komment
Spidero - lássuk mit rejt a vízfejű pókember Tovább
Ismét fantasztikus édesipari termékismertetővel látom el kedves olvasóimat, most egy pókemberes édességet szúrtam ki magamnak. A Kisbolt (bátyám) ismét szponzorált, ahogy ezt már a tubusos mogyorókrém, a Trik Trak, a Haver szelet és a szaloncukorkommandó esetében is tette:)

Lássuk is egyből a gyűjtődobozt, melynek grafikáját csak épp annyira változtatták meg (hogy ne hajazzon teljesen az eredeti Spiderman-re. Az ábrázolás lehet, hogy térben arányos, de kicsit így vízfejűnek vél hatni a kosztümös úriember, nemde?

Javaslom szemrevételezni a pók-ikont is a kosztümön, ezesetben egy fekete katica vagy egy bolhára esetleg kullancsra hasonlít a kis jelkép:D
Maga a termék nekem kissé olyan South Park-os pókember jellegét kelti, a fejtor-potroh, szóval a test arányai miatt. Kicsit olyan, mintha Cartman húzott volna magára egy zsugorfóliás pókjelmezt.


Nos kisebb-nagyobb küzdelem után sikerült megszabadítanom pókembert az álruhától, de Peter Parker helyett csak egy piros műanyag fröccsöntött szuperhőst találtam, melyet szét lehet pattintani a benne rejlő meglepetésért. Mondanom sem kell, hogy közel sincs meg az a feeling, mint amit a Kindertojás kibontásakor átél az ember, aki arra vágyik azt vegyen!
Egy laza mozdulattal két darabra szedtem Pókembert (erre még Pókember ellenfelei sem voltak képesek) és elémtárult a tartalom, ami egy kis zacsi Smarties-utánzatú minibogyó, egy tapadós (piros-zöld, gondolom a kék elfogyott) műanyag Pókember és egy matrica, a jellegzetes szemekkel.

A bogyók amolyan egyszerű csokik színes bevonattal, de végtére nem is rossz. A műanyag pókember pedig az a mászós fajta, ami kezein zselés anyagú (mint a takonylabdáké) gömbök vannak. Elvileg, ha a falra dobod, akkor egy idő után magától el kezd lefelé mászni. Kivágtam a szemeket a matricáról, hogy ráragasszam a nagy figurára, mondanom sem kell, hogy többféle alternatíva létezik ennek megvalósítására.


Miután kiszórakoztam magam a kardfogú Pókemberen már csak a mászófigura maradt hátra, kivitelezése fantasztikus, épp hogy szét nem esik, feldobtam a falra, hogy másszon... ...hát nem tette. Ezt meg is örökítettem videón nektek:

Ha nem látnád a videót kattints ide!

Aztán próbáltam műanyagon, üvegen, konyhabútoron, ahol az első gömb leválása után nem túl mászós módon, kamikazeként zuhant a "mélységbe".
Fantasztikus! Gondolom szokás szerint már minden gyerek végignyaggatta a szülőket, hogy "Anya vegyééél olyat... Naaaa... Anya vegyééél!" - mint ahogy én is tettem kiskoromban minden boltban, áruházban:P Majd miután végigjátszották a fent leírt procedúrát feldobták a falra és ott fog szervesen hozzákapcsolódni a vakolathoz az elkövetkezendő évek alatt, mint ahogy pankeey szobájában is...
Tovább a poszthoz
8 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr79332512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wildgica · http://wildgica.hu 2008.02.13. 08:23:07

Ezt öröm volt elolvasni így korán reggel. :D Merre van a Kisbolt? Szeretnék én is ilyen Cartman-t, annyira szánalom! :D

Dr. Garai Gábor 2008.02.13. 09:52:26

Most már biztos vagyok benne, hogy nem vagy normális....
Szét röhögtem az agyam, azt nem tudom, hogy ezek a reklámok milyen hatással vannak a boltra? Most ezek után több fogy, vagy nem viszik...

Wildgica!
Öcsémmel küldök neked egy spiderman-t.

pankeey · http://blogeey.net/pankeey 2008.02.13. 13:42:17

micsoda megfigyeles es emlekezet ! majd 7vegen lefotozom, aztan kibovitheted eme csodas gallerijad :)

+szerintem jo reklam, meg tobb hujeseget' lehet eladni jopenzert :)

pankeey 2008.02.13. 13:45:55

+
franko volt a videjo! remelem te is fenthagyod, garantaltan megnol az ingatlan ara eme csodabigyotol.

ps.: nalam a tesom dobta amugy oda, de teny, hogy mar 1+ eve ott disziti a falat - elvegre nem zavar...

Tommi 2008.02.13. 18:12:27

LoL... Többet nem tudok hozzáfűzni...

Viszont az tagadhatatlan, hogy lehalább az öntapadós gumiból nem spórolták ki a ragasztót...

Atom · http://atom.blog.hu 2008.02.15. 22:39:16

Gondoltam rá, hogy feldobom a plafonra, de nem akarom elijeszteni Lucient... :P Annyi/olyan erős ragacs van benne, hogy ezzel fogok legközelebb tapétázni:P

wildgica · http://henrietta.klog.hu 2008.02.21. 20:23:11

Gábor: Megkaptam, nagyon köszönöm!!! :) :*
süti beállítások módosítása