atom

Egy GTI halála

2008.01.19. 08:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Egy GTI halála Tovább
A tűz nem válogat, olykor az autókban is felüti csóváját és kíméletlenül felemészti azokat.
Láttam már sok képet és videót égő autókról. Általában mindegyik a már lángoló autót mutatja, például Lamborghinikét a youtube-on, de van még rengeteg egyéb más márkájú kocsi is, melyek haláltusáját feltöltötték. Persze akadnak olyanok is, amelyek véletlenül a tűz keletkezésétől rögzítik az esetet, mint ahogy ez a Golf GTI esetében is megtörtént.
Nem is tudom, hogy tudnám feldolgozni, ha velem történne ugyanez. Én sem hordok poroltót a kocsiban...

Ha nem látnád a videót kattints ide!

Persze nézegettem az ajánlókat és láttam temérdek négykerekű balesetét/katasztrófáját, és a szörnyű látványok közepette találtam egy videót, melyben egy égő garázst mutatnak. Más nincs is nagyon benne egy ideig, aztán megjelenik egy srác aki félbőgve beszél, hogy mi van a garázsban. A leírásban taglalja a srác: az ő Nissan 300ZX Twin Turbo-ja, az apja Lamborghini Jarama-ja, egy Lotus Espirit, két Yamaha motor, egy R1-es és egy R6-os és egy '46-os Harley Davidson.
Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr18291618

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mi kell a nőnek? 2011.05.20. 09:55:28

Mennyire népszerű téma ma a női-lét, férfi-lét!  Hogy a hagyományos nemi szerepek jók-e, vagy elavultak, hogy házimunkázzon-e többet a férfi, legyen-e több női politikus, hogy az étteremben, ha a férfi fizet, az gavallérság, vagy a férfiuralom beb...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Terveüdekszi 2008.01.19. 09:56:32

Ha jól udom, ez egy házilag barkácsolt turbó végeredménye. Legalábbis a tűzfal felé vezető fém cső erre enged következtetni.
süti beállítások módosítása