atom

Boldog szülinapot bátyó!

2007.12.29. 08:00 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
Boldog szülinapot bátyó! Tovább
Milyen jó, ha az embernek van egy blogja, amit a bátyja is olvas:D Így meglephetem a bratyeszt egy szülinapi bejegyzéssel (egyébként már személyreszóló ill. ajánlott bejegyzések voltak:P)
Kommentelőim már ismerhetik fivérem, Dr. Garai Gábor néhol kisujjból kirázott, a lazaság és egyszerűség ötvözetében csak úgy odapötyögött, máshol pedig frappáns hozzászólásait, melybe alkalmadtán belekeverednek kívánt vagy nem kívánt múltbéli elemek.
Ezekre frappánsan reagálok ilyen képekkel, mint ez, vagy ez.
Na de legyünk aktuálisak:

Ha nem látnád, katt ide!
Mint minden évben, idén is összevont karácsonyi-szülinapi ajándékkal sündörögtem oda Gabihoz a drága tannenbaum árnyékában.
Idén egy Heineken Magnum és az alábbi képen látható bögre volt a meglepi, amin Gabi hőn imádott autója szerepel.

Na ja:D
December 29-én születtek még (hozzád képest -259 +8 év intervallumban) Madame De Pompadour, Charles Goodyear, Szendrey Júlia, Jon Voight, Járai Zsigmond, Szávay Ágnes vagy M. Erzsébet (volt osztálytársad:P).
És mást is ünneplünk ma, pontosabban a Biodiverzitás Védelmének Világnapját, a magyar kártya napját és Nepálban a király (nem Elvis) születésnapját. És ma van Szent Tamás ünnepe is:)
Egyszóval mit is mondhatnék még? 

BOLDOG SZÜLINAPOT!

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr2277757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pankeey 2007.12.29. 11:42:18

boldog szuletesnapot doktor ur!

Dr. Garai Gábor 2007.12.29. 13:43:55

IMÁDLAK!!! Köszönöm szépen!
"igyunk ahogy illik egy ilyen szép napon"
"lesz ital, berka perkelt miazmás"
.........
süti beállítások módosítása