atom

A legfájdalmasabb településnév

2007.10.15. 08:02 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
A legfájdalmasabb településnév Tovább
Ausztriában járva egy településre lettem figyelmes, melynél ez a tábla volt látható:

(Ha ez valami elő-utó izét jelent sógoréknál és nem falunevet, akkor bocsi, akkor legyen csak "a legfájdalmasabb tábla":P)
Elképzelések névadáskor:
A polgármester épp az irodájában próbál beverni egy szeget a falba. Belép a sürgő-forgó írnok, vágtázva, mint aki megivott két liter kávét.
- Polgármester Úr! Polgármester Úr! Javasolnám, hogy változtassuk meg a falu nevét, mert a Landwirtschaftausstellungmaschendrahtzhaun kissé hosszú és bonyodalmas leírni.
- Igaz. - köp egyet a polgármester miközben becélozza a kalapáccsal a szeget. - Legyen a neve... Legyen a neve... - közben húzza hátra a kezét - Legyen a neve - ebben a pillanatbna a kalapáccsal lesújt az ujja mellett a radiátorcsőre, aminek a derékmagasságban lévő szelepe egyből eldurran és forró gőzt ereszt a polgármester dicső testrészére - AUUUUUUUUUUUUUUU!
- És mondja kérem, hány "u"-val tetszik parancsolni? ...
Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr41196279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása