atom

Egy kis K.I.T.T. - gyerekkorom emlékei

2007.10.05. 08:00 | Atom | Szólj hozzá! 4 komment komment
Egy kis K.I.T.T. - gyerekkorom emlékei Tovább
Jól emlékszem még, gyerekkorunkban csak úgy vártuk bátyámmal a hétvégéket, hogy nézhessük a Walt Disney válogatást és nemkevésbé láthassuk ahogy a fekete Pontiac, a beszélő szuperautó újra száguld a gonosz nyomában.http://f.freeblog.hu/p/e/t/petikeee/files/KnightRiderKitt02.jpg Minden vágyunk az volt, hogy egyszer nekünk is legyen egy ilyen szuperautónk, amivel átugrathatunk mindenen és SPM fokozatban száguldhatunk mindent magunk mögött hagyva. David Hasselhoff nekünk csak mellékszereplő volt a sorozatban, az igazi sztár minden kölyök számára K.I.T.T., a fekete Pontiac TransAm volt. Azóta ezt már kinőttük és a trükkök is gyengébben hatnak, mint rég, viszont még mindig kicsit megborzongok, ha meghallom a főcímzenét, amikor véletlenül valami elvetemült FunClub oldalra tévedek belegondolok, hogy milyen lenne K.I.T.T.-el menni az utcán...
Most olvastam egy hírt, miszerint elképzelhető, hogy feltámad a sorozat, más főhős, más autó, de már most tudja minden ősrajongó, hogy az már nem nekik szól, az már nem lesz ugyanaz... Itt egy rövidke összefoglaló eme éjsötét autóról, ahogy régen szerettük:

Ha nem látnád a videót, kattints ide!
Tovább a poszthoz
4 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr73183823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

charlie · http://blogocska.myip.hu 2007.10.05. 20:04:22

áhh, kit, az igen :)
én imadom :)

most is megy a tv-ben asszem, de a bitek kapujánál le lehet szedni egybe az egészet zenéstül mindenestül :)

spn fokozat csak az uj kitbe került, gyarilag nem volt benne.

Bonyi Z. · http://piv.pivpiv.dk 2007.10.05. 22:17:20

Kevesen tudják, hogy mit is jelent valójában a K.I.T.T. név: Knight Iparválallat 2000, azaz Knitht Industries TwoThousend. "Rokona", vagyis elődje, K.A.R.R. a Knight Automated Roving Robot, vagyis a Knight Automata Robogó Robot névre hallgatott.
A fokozatot elírtad, nem SPN, hanem SPM, azaz Super Pursuit Mode... ;)

Tommi 2007.10.08. 21:25:57

Ó igen, K.I.T.T.!!!
Nekem is van ám egy ilyen posztom.
Atom! Ha érdekel, olvasd el:
tommi.blog.hu/2007/08/14/gyongyszemet_talaltam

Atom · http://atom.blog.hu 2007.10.08. 23:04:31

Tommi! Ennek még nem is láttam a klippjét, csak a zenét hallottam:) Köszike!
süti beállítások módosítása