atom

09.11. terrorévforduló - Vajon történik-e ma valami?

2007.09.11. 09:11 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
09.11. terrorévforduló - Vajon történik-e ma valami? Tovább
Ez a kérdés és ehhez hasonlóak fogalmazódnak meg évről-évre az emberek nagy részében 2001 óta, ma van a hatodik évfordulója a WTC ellen elkövetett terrortámadásnak.
Nem állok neki linkelni, videókat beszúrni meg ilyesmi, mindenki tud már az esetről eleget.
http://www.noaanews.noaa.gov/stories/images/wtc-photo-cropped.jpg
Láttam én is több dokumentumfilmet, műsort, mindent (pont hétvégén néztem egy két-három részeset az NGC-n). Akárhányszor látom azokat a felvételeket, nem igazán tudom felfogni. Látom, hogy becsapódik az első, aztán a második gép is, utána meg leomlik mind a két torony, de amikor megpróbálom elképzelni és feldolgozni, amikor belegondolok, hogy mekkora egy repülő, milyen magasan történt az egész és úgy az egészet próbálom átlátni, akkor a második gép becsapódásánál már össze-vissza szörnyűlködöm (mellesleg a Pentagonba csapódó gép sem volt semmi, és az sem, amelyiket még időben megállítottak/lezuhantattak az utasok). Nagyon durva, az én képzelőerőmet igenis meghaladja ez az esemény, a vizualitásnál tovább nem nagyon megy. Ugyanez volt 2001-ben is, több óra kellett, hogy megértsem az egészet...
És mit csinálnak minden év szeptember 11-én az emberek? Félnek... Félnek, mert a terroristák egy állatok... (nem kérek commenteket amerika elnyomásairól, sem másról, én utálom a terroristákat akárhol is vannak) (ezért a kijelentésemért, most egy utasszállító fog csapódni a laptopomba, vagy a lakásomba...).
(A kép egyébként nagy felbontású, kattints rá!)

Na jah, most már csak arra kiváncsi mindenki, hogy történik-e ma valami?
Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr80162261

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: frases reflexivas sobre la vida en ingles 2017.12.22. 20:29:22

A nap kommentelője - feketehun - B1 BLOGCSALÁD

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása