atom

Gólyatábor második és harmadik napi összefoglaló

2007.09.03. 08:02 | Atom | Szólj hozzá! 5 komment komment
Gólyatábor második és harmadik napi összefoglaló Tovább
Megjelent a cikkem, most már linkelhetem:D (1-2 nap és olvashatjátok a 4-5 napi élményeimet is:D)

Az idő nem kedvezett számunkra csütörtökön, így az összes vetélkedőt a főiskola épületében, azon belül pedig a díszteremben tartottuk meg, nem volt sajnos szökőkútátúszás, elmaradt a koldulás és az összes szabadég alá tervezett programunk. Persze azért így is frenetikus volt a hangulat s pár perc alatt csordultig töltötték a gólyák a termet, lelkesebb gólyapásztorok (mint én is), az ajtó mellett felállított ideiglenes büfét látogattuk, így habosabb oldaláról néztük a programokat. Hogy milyen feladatok is voltak? Lássuk párat:

- tojásdobálás (cél: minél messzebbről dobni egymásnak a tojást és elkapni törés nélkül). Pár embernek ez nehézséget okozott, így hamar, mondhatni képen dobták egymást, de az ügyesebbek közt már a terem hosszát lassan meghaladó mértékig nőtt a távolság és akrobatikus ugrásokkal kápráztatták el a nebulókat.

- Tánc (cél: meglepetésszámokra jó mozgást előadni). Ebben a feladatban ha hasonlítani szeretném a párosokat, akkor láttunk egy kis dirty dancing beütésű tüzes, egy kis Travolta-Olivia N-J.-os Grease-es, és egy Uhrin Benedek Kiszel Tünde haknis párt is. Ez utóbbi páros egymás kezét fogva csak vigyorgott és valahol az értékelhetetlen szint keskeny határmezsgyéjén egyensúlyozott.

- Rodeó-bika (cél: sokáig a bikán maradni) Ez is egy kedvelt eszköz volt sokak számára, én is kipróbáltam, de hamar elhagytam a gépi-taurust, nem erre fejlesztettem ki combizmaimat. A 16 vagy 18 másodperces rekordot felállító hölgynek ezúton üzenem, hogy mélységesen tisztelem, ill. nyugodtan megadhatná a telefonszámát, mert fantáziadússá tesznek az ilyen jó képességű lányok.

- Tojásvezetés (cél: végigvezetni egy fiú lábszárán (nadrágon belül) egy tojást törés nélkül). Ezt a feladatot fényképekkel nem dokumentáltam, de ez nem is aggaszt, hisz a képek ránézésre eléggé mást sugallnának egy külsősnek. A fiúknak tetszett a feladat, ezt az arcukra kiült kéjenc bárvigyorból sikerült leszűrnöm, viszont sok lány is mosolygott akció közben, kérem szépen: így kell összehozni a gólyákat).

A cikk folytatódik, kattints ide!
Tovább a poszthoz
5 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr28155750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pankeey 2007.09.03. 16:38:54

ez jovolt.

wildgica · http://henrietta.klog.hu 2007.09.03. 18:13:12

A rodeó bikás rész az nagyon LOL. Én is szeretném a csaj telefonszámát. :P

Atom · http://atom.blog.hu 2007.09.04. 01:14:45

pankeey: Köszike!:D azaz rotfl és XD
wildgica: A csajé még nincs, de a bika száma már megvan:P

wildgica · http://henrietta.klog.hu 2007.09.05. 17:43:06

Hümm... nos... megadnád? :D
süti beállítások módosítása