atom

Gólyatábor 2007 - Első nap

2007.08.30. 08:02 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Gólyatábor 2007 - Első nap Tovább

Első nap – Eligazítás, ismerkedés a sörkerttel, aztán egymással is:)

Szerdán fél hatkor már javában gyülekeztek a gólyák a főiskola előtti pár négyzetméteren, a gólyapásztorok pedig táblákat a fejük fölé tartva, rekedtre üvöltözték torkukat, hogy eligazítsák és megpróbálják szétválasztani az újdonsült nebulókat szakok-csapatok szerint. Kisebb rangadóra készülő szurkolótábor szerű hangulat uralkodott alkalmasint, amikor tömegeket mozgattak a pásztorok tömegeken keresztül, képzelem én, hogy mi lesz majd az új hivatalos szórakozóhely bulijain, a Papayában.

A rengeteg gólya még nem tudja mire vállalkozik és az éves tendenciát követve valószínű, hogy idén is erősen leredukálódik majd a résztvevők száma. Tavalyi emlékeimben a kezdéskor közel 50 ember lehetett, de a második és harmadik napon már csak egy 20-30 főből álló keménymag járta a várost állomásról állomásra, hogy kitegye magát a furfangosabbnál furfangosabb feladatoknak és egy örök életre beleírja magát a BDF történelmébe. A „kedvenc” feladatok persze a szökőkutas úszkálás mellett az ugyanitt véghezvitt éneklés (önégetés) és természetesen a jól bevált sörivó-verseny is, amely nevében hordozza mind azt a magasztos jelentést, mindazt az eszmét, amelyet egy átlagos főiskolás a gólyatábor alatt követ.

(frissítés: a cikk itt folytatódik)

A cikk folytatódik. Keresd majd a vasnepe.hu oldalon. (Remélem mire ezt olvassátok addigra már megjelenik:P)
Közhírré tétetik viszont, hogy holnaptól valószínű fél vagy egy nap késedelemmel tudosítok itt, ugyanis először a vn-en publikálok, hogy tudjak mire hivatkozni (linkelni), addig csak galérialinkeket adok.


Kapcsolódó galéria (kattints a képre!)
Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr94152589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása