atom

Multikulturális ruhadarab - egy póló nemzeti hovatartozása

2007.07.22. 08:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Multikulturális ruhadarab - egy póló nemzeti hovatartozása Tovább
Vettem egy pólót. Tetszik. Két nap múlva felfedeztem egy aprságot, amely valószínűleg senkit sem érdekel, de én úgy gondolom, hogy leírom, ha képes voltam azt megosztani éjfélkor a barátnőmmel sms-ben, hogy az Axe arcszeszem a frissen borotvált arcommal olyan kémiai vegyületet hozott létre, hogy fél percig sültszalonna illatot/szagot (ízlések s pofonok) éreztem, akkor ezt is ecsetelhetem. (mellesleg az új Axe-hatás lehetett, valószínű, hogy a "falu edition"-t vettem meg véletlenül...) Bom Chicka Wah Wah? Muhaha!

Szóval a póló márkája "Ted Baker" (ez egy angol márka). A póló nyakában a címkén az áll, hogy "Made in Greece", így kiderül, hogy szoros görög-brit kapcsolat áll fent ezügyben. És a végén persze kell még egy csavar, mert nem elég a skót-szoknya meg Zorba, a póló (kollekció) neve: Jean - azért odabiggyesztettek egy kis franciát is:D Még szerencse, hogy a ruháknak nincs agyuk... ...és egyebük.
Valószínűleg a pólóm érző lényként úgy érezné magát, mint a Feritivi egyik levadászott terméke, egy Vietnámi papucs, ami igazából francia, de Thaiföldön vagy Kínában gyártják, ha jól emlékszem:P
Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr3120084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása