atom

Küzdelem az óriásballonnal - lassított próbálkozások

2011.11.30. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Küzdelem az óriásballonnal - lassított próbálkozások Tovább

Ha azt mondom, hogy van egy óriási léggömb, ami teli van töltve vízzel, és nekifutásból ráugrasz, akkor vélhetően azt képzeled el, hogy szétdurran. Aki továbbgondolja, már azt is érzi, hogy mennyire lesz vizes, műszaki beállítottságúak pedig felteszik a kérdést, hogy milyen vastag anyagból készült a léggömb, mert nem biztos, hogy az kidurran, és egyáltalán léggömb, avagy ballon-e, mert ez utóbbinak már kicsit strapabíróbbnak hat neve, ha nem teszik elé a "luft" szótagot, holott ugyanazt jelenti, egyszerűen: léggömb.

No persze a videóban szereplő srácoknak nem sikerült elsőre a kísérlet, nézzétek meg a próbálkozásokat, a türelmetlenebbek meg tekerjenek előre a fináléhoz, a negyedik perchez.

 További lassított felvételes bejegyzéseim.

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr913357303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Penya64 2011.12.10. 02:15:04

Nekem toluk a macskas videok a kedvenceim. Lloyd the female cat rules! :)
süti beállítások módosítása