atom

Négy éves - boldog szülinapot blogom

2011.04.29. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 7 komment komment
Négy éves - boldog szülinapot blogom Tovább

Újabb évvel öregedett a blogom, immáron négy éve hupákolok ezen a domain-en és persze továbbra sem látom a végét, így azért még maradok egy kicsit:) Remélem újabb négy évre megválasztotok kedveskéim, ha pedig nem, akkor sincs gond, hiszen "ez az én blogom. Akár fel is gyújthatom." - hogy régi mondással éljek pankeey és Bonyi megmosolyogtatására:P

Ma már szinte mindennapos jelenet, amikor valaki említ egy videót, egy fotót, egy eseményt vagy hasonlót, hogy megjegyzem: Fent van a blogomon. - de sokszor ugyanezt mondom, amikor valami történetet mesélek, vagy szituációt s közben eszembe jut: Ja, ezt meg is írtam, majd átküldöm a linket. - Szóval van ez így.

Az elmúlt egy évben kialakult egy afféle "blogrend", ami bizonyos típusú bejegyzések mindig ugyanazon napon való megjelenését adja, azt ti is tudjátok, hogy csütörtökönként 5 kép a telefonból, szombatonként valamilyen jó/érdekes/kreatív/szép videót ajánlok, vasárnap pedig a baráti körben és már mások által is várt Mondatokban-t publikálom. Ezen sorozatok maradnak továbbra is, csak ugye néha kevés a mondat, vagy a telefonos fotó, így küzdök - no de nem lehet ezt félvállról csinálni úgysem:)

Az elmúlt négy év statisztikáját most nem vesézném, vannak jobb, vannak kevésbé látogatottabb napok. Az elmúlt hónapokban akadt olyan bejegyzésem, amely több ezer embert mozgatott meg, hol a facebook, hol pedig az index.hu címlap ajánlójának segítségével. Ezeknek nagyon örülök, de az átlagos napi látogatottságom azért ennél kicsit kevesebb, de leginkább ez az átlag tölt el örömmel, hiszen így látom, hogy nem csak a google keresőrobotja téved ide:)

Eddig 5443 komment érkezett a bejegyzéseimre (trackback-ek nélkül)('11.04.29 1:47), a legelső hozzászólás Áditól ~ Pappától érkezett: "nekem megtiszteltetés!" - egy hozzá kapcsolódó bejegyzéshez:)
Szám szerint eddig 1646 bejegyzés íródott, így ha addig nem csap belém a ménkű, akkor az ötödik évforduló környékén fogom ünnepelni a 2000-ik bejegyzésemet is:)
Ha jól emlékszem, akkor idáig csak kétszer maradt ki poszt azóta, hogy ráálltam a napi 1 bejegyzés ütemre. Ahhoz képest egész jól tartom a rendszert, még akkor is, ha néha nyűgnek számít s cím helyett csak ez van a fejemben: Mi a fenét írjak mára?! :)

 

Szóval köszönöm az olvasóknak, családnak és barátoknak a noszogatást, a reklamálásokat, ha valami nincs fent időben s hasonlók. Köszönöm az olvasóknak, a blogomra havonta egyszer egy-egy mosolyra betévedőknek, az alaszkai jávorszarvasoknak, a Flat Ericeknek, és mindazon sok kreatív alkotónak, akik előállítanak olyan dolgokat, amiket feltehetek a blogra érdekességekként, a saját szövegeléseim mellé. Köszi! Világbéke, MEGAPEACE!

Első szülinap
Második szülinap
Harmadik szülinap

 

(tavaly, a harmadik blogszülinapon beteg voltam, vírusos torokgyulladásom volt, most ugyanez van, tehát menetrendszerűen jön. A "megapeace" pedig Orsitól jött. Amikor mondta én létrehoztam (egy éve, a diálnapokon) e bejegyzést, amibe csak ezt az egy szót írtam:)

Tovább a poszthoz
7 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr601962006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ditlzon 2011.04.29. 15:22:44

IstenÉltesse a blogodat! mi köszönjük, csak így tovább! ;-)

Hajnal Pappa 2011.04.29. 18:37:57

nekem megtisztelés! :)

Törzsvendég:-) 2011.04.29. 20:13:47

Még sok-sok szülinapot!Meg jobbulást is.

elvanagyerekhajatszik 2011.04.30. 01:39:55

ha olyan állapotban vagy, mint tavaly diáknapokon, akkor főleg jobbulást :) de ha a hangod olyan charlies, felhívlak..

Ilds. 2011.04.30. 13:01:30

Én is gratulálok a 4 évhez! Szoktam jönni, olvasni! :):)
süti beállítások módosítása