atom

Színház - Pygmalion próba a WSSZ-ben

2011.03.09. 15:30 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Színház - Pygmalion próba a WSSZ-ben Tovább

Tegnap színházban voltam. A Pygmalion című darab fotóspróbáját tartották, így lehetett kattogtatni a gépeket. Nekem nagyon tetszett a darab, könnyen emészthető, megmosolyogtató jelenetekkel. Szeretem az effajta, könnyed műfajt, a nem nehéz darabokat:) Képgaléria a fotókra kattintva.

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr702724542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aandrea 2011.03.09. 17:09:42

Hiányzik a színház. :(
Én is szeretem a könnyed darabokat, de néha nagyon jó egy-egy súlyos drámát is megnézni remek alakításokkal, ami a székhez szögez. :)

ditlzon 2011.03.10. 09:27:01

kicsit irigykedünk innét Sopronból a jó darabok és a remek társulat miatt. itt sajnos elég gyatra a felhozatal, ha van is vmi nézhető, azt tuti nem ez a társulat játssza.
annak viszont örülök, hogy másodszorra jön Markó Iván balett társulata. soha nem gondoltam volna, hogy a balett ennyire magával ragad.
mindenesetre egy jó kis színdarab már nagyon hiányzik...
süti beállítások módosítása