atom

Modern metál muppets: Zsíros ED kib*szottul szőrös bevezetője a metálba

2011.02.25. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 4 komment komment
Modern metál muppets: Zsíros ED kib*szottul szőrös bevezetője a metálba Tovább

A héten láttam életemben először ezt a kisfilmet, utána szakadtam a röhögéstől. A Fur TV egy bábokkal készített, az MTV-n vetített filmsorozat, a bevezetés a metálba pedig az egyik epizódjának része, amelyben a Zsíros ED ad tanácsokat. Elmond a műfajról mindent, amit tudni érdemes. Nekem a legjobban a metál-irányvonalak felsorolása, és a dobos kinézete tetszett:) Nagyon jó! Nézzétek meg, tényleg!


Ugye milyen jó/durva/király/miegymás?! Megőrülök érte. Az első évad már meg is van (sajna csak ennyit szinkronizáltak belőle...

UPDATE: Andi jelezte este, hogy a napközben még elérhető videót, amit több ezren megnéztek már a YouTube-on, a mai napon letiltották szerzői jogok miatt. Remélem nem a blogom a hibás:P Közben cseréltem a videót. Még nézhető (egy darabig)

Tovább a poszthoz
4 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr562688735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

charlie 2011.02.25. 08:59:43

Eredetibe nézd meg, azt a stílust nem lehet szinkronizálni :D

ditlzon 2011.02.28. 17:11:55

a hosszú haj meg a hülye zene |-)
süti beállítások módosítása