atom

Magassági festés - (oszlopfestés, folyósfestés, mittomén'festés ami jó)

2011.02.19. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Magassági festés - (oszlopfestés, folyósfestés, mittomén'festés ami jó) Tovább

A neten nagyon jó ötleteket találni, a képzőművészeti technikák fellelhetősége szinte határtalan. Régebben beillesztettem egy svéd falfestést, ami nagyon-nagyon tetszett, most pedig egy másikat találtam, Holton Rower festési technológiájáról, ami nagyon egyszerű: sok pohárnyi sűrű festékkel egy oszlopszerűséget kell leöntögetni, de természetesen csak úgy, hogy legyen körülötte elég hely, ahova az lefolyik.

Amint látom rengeteg festékre van szükség, s valószínűleg azok sűrűsége sem mindegy. Meg gondolom az sem, ahogy öntik rá, de ha ráérez az ember, mint Holton, akkor láthatjuk, hogy milyen csodálatos eredményeket lehet ebből kihozni. Imádom. Ha lenne egy kreatív műhelyem, akkor már délután átgondolnám ezt és csinálnék egyet a falra. Még akkor is, ha ez csak koppintás lenne. Nézzétek a videóban a háttérben lévő alkotásokat is! Vannak szép darabok.

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr472670780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása