atom

Mondatokban

2010.10.31. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 5 komment komment
Mondatokban Tovább

Beszélgetésben: Atom! Szerinted egy igazi férfi tud cápát idomítani? - kérdi tőlem Gergő. - Természetesen. De csak a farkascápákkal táncoló. - felelem, mire kb. 20 másodperc múlva Gergő fogja az arcát - Úúú bazz', leesett! - :D

Facebookon: A mákos-meggyes bableves egy olyan étel, ami úgy készül, hogy kettőt lapozunk a szakácskönyvben. - ezt ismét Ati üzenőfalán leltem:P

Városban: Mi ez az uborkaszag? - kérdem magamban a héten, amikor sétálok a városban és úgy két utcán át azt éreztem. Megnéztem, nem volt uborka az orromban vagy a bajszomon, de mindhol azt éreztem. Különös volt... (Apropó, emlékeztek még az Uborka című műsorra? De rég volt:P )

Konyhában: Hogy csinálod ilyen keményre? - kérdi Hanzs. - Ez k*rva jó! - kiáltja Timi. - Csak párszor megrázom. - fejezi be Busa. Nem tudjuk miről beszéltek, tuti, hogy nem arról, amire gondoltunk. Mi csak ennyit hallottunk a beszélgetésből, ami kiszűrődött a szobából:P

Beszélgetésben: Úgy várom már a holnapot! Ugye lesz mondatokban?! Nálam semmi sem előzi meg az e-mailek olvasását, kivétel vasárnap a Mondatokban, azt mindig úgy várom! - mondja lelkesen Betti. Ilyenkor mindig úgy meg tudok lepődni. Amikor szembesülök azzal, hogy nem csak olvasnak, hanem szeretik is olvasni a blogom:)

Forgalomban: Ez jól tapadt vazze. - mondom a pirosnál, amikor az előttem kettővel haladó autó tetejéről végre beveszik azt a lealufóliázott tányért, amit már két sarokkal arrébb is láttam s vártam is, hogy melyik kanyarban repül le.

Tévében: Kisz hableány! Kisz hableány! - mondja pöszén a kislány. A kisz megihletett s így lett a KISS Hableány:)

Kocsiban: Azt álmodtam, hogy elértem azt, hogy megtehetem, hogy vegyek egy motort. - mondja Bonyi. - Mondtam én, hogy ne gondolj rám lefekvés előtt, mert akkor ilyeneket álmodsz. Meg az amúgy is buzis... - másképp nem tudtam oltani:P

Eszmefuttatásban: A nők gondolkodását én sosem fogom megérteni (nem is akarom, mert így buli a dolog), mivel nem tudom, hogy mi rejlik a kikövetkeztethető dolgok hegysége mögötti völgyben, ahol zajlik az egész életük átgondolása. - ezt beidéztem, mert lájkolták:)

Telefonban: Ma edzésen jól átmozgattam minden izmomat. Már csak egy jó csajszi kéne, hogy a f*rkam is átmozgassam. - mondja egy ismerősöm a telefonban. Bár ilyesmiket nem szoktam lejegyezni, de ezt le kellett.

Zuhany alatt: La-la-lala-la-la-la-lala! - ezzel próbálom jelképesen kifejezni, hogy manapság kornyikálok a zuhany alatt. Nem mondanám tisztának, de borzasztóan hamisnak sem, csupán emberi tömegfogyasztásra alkalmatlan a hangom. Ezért marad nekem színpadnak az autó és a zuhany, bár ez utóbbiban kicsit halkabban nyomom, mint a volán mögött:P Szóval örülök, hogy nem vagyok közszereplő, vagy celeb, mert akkor már több órányi koncertfelvételt rögzíthettek volna a szomszédaim:P Jellemzően Kispált éneklek zuhanyzás közben, de befér simán a Bed Bojsz! Bed Bojsz! Vácsikáná dú? - is, a kocsiban meg HS7, Quimby, Kispál és minden más is:)

Ha tudnátok, hogy mennyi mondat van, amit leírnék, de ezért vagy azért nem lehet. Utálom betartani a barátok kéréseit ilyenkor. Busa e heti megnyilvánulásaiból nagyon sokat lehetne szemezgetni, meg a privát szférámból is, abból elég sokat:) A félreértett megszólalásoktól a megmosolyogtató szösszenetekig, de ezeket inkább most hagyjuk:)

Tovább a poszthoz
5 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr92394358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törzsvendég:-) 2010.10.31. 08:46:20

Én meg azt álmodtam,hogy megint a régi melóhelyemen ( a kocsmában dolgoztam),totál ideg voltam,mert már semmi sem ott volta hol megszoktam,meg az emberek se azt itták ami a szokásos volt.Pl. az egyik fazon fröccs helyett házmestert kért,aztán nem találtam a Stellát sehol...Kész,hulla fáradtan ébredtem,most megint dolgozok,holott már egy műszakot lenyomtam álmomban.

Jó volt a mondatokban,el is felejtettem,hoyg ma vasárnap van.

Atom · http://atom.blog.hu 2010.11.02. 08:25:12

@Törzsvendég:-): Az se rossz:) Én a hétvégén facebookoltam álmomban, egy másikban csajoztam, egy harmadikban pedig volt egy pár éves fiam:P Jeee...

Angyalod · http://angyalkucko.blog.hu 2010.11.02. 08:56:09

@Atom: én meg azt álmodtam h anyu kifestette a szobámat. állati lett. sötétlila, tele poszterekkel és lett egy érdekes beülős rész a szoba közepén :)
amúgy meg mi az hogy senkise dicsérte meg a Kiss hableányt??!!!!!!!!!!!! rohadt jó lett :)

Atom · http://atom.blog.hu 2010.11.04. 10:03:41

@Angyalod: Hát ez az! Köszönöm! Egyébként Ariel szájában az Ficánka nyelve:P

Angyalod · http://angyalkucko.blog.hu 2010.11.04. 17:41:09

@Atom: nem mondod bazz :D hát ha ezt most nem mondod, nem veszem észre :D
süti beállítások módosítása