atom

5 kép a telefonból - 4.0

2010.10.21. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
5 kép a telefonból - 4.0 Tovább

Hát lehet-e ennél vidámabb egy tejeskávé?

Van egy mondásunk, amivel Bonyi egy-egy "fárasztó" poénját szoktuk illetni. "Napi Bonyi" - írjuk le sokszor vagy mondjuk ki egymás közt Bonyi megjegyzései után. Egy ideje már egymás fárasztó vicceinél is mondjuk, egyféle jelzőként. Hanzs a múltkor nagyon leleményesen kreált egy Napi Bonyit, ami erősen súrolja a Napi Bonyi címke határait:)


Amikor Szergényben voltunk Bonyival, s vártuk a Marcalban érkező iszapot, szép lassan elkezdett szemerkélni az eső. Bonyi becsomagolta a fényképezőgépét a kocsiban található cuccokkal.
Sárga mellény: 650 Ft - Narancsárga fólia: 50 Ft - Egy szárazon maradt fényképezőgép saját kreativitásodat dicsérve: megfizethetetlen

Nem csak a rómaiak tudtak nagyokat partizni, az egyiptomiak is jól nyomták. Hogy mi volt az éjjel Nofertiti és a kecske közt, azt mindenki bízza a fantáziájára:) Hmm.. Az nem egy Kalwang-i kecske?

Napi Bonyi - a dohányzóban alkotta Zoltánunk ezt a kis kreációt. Nem fogjátok kitalálni, hogy mi ez. Tippeljetek, majd jelöljétek ki egérrel a két nyíl közti részt a megfejtésért:P
-->  tűzrakás  <--

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr652386661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törzsvendég:-) 2010.10.21. 08:18:16

:-) Én valami csoportos Öngyilkosságra gondoltam,de akár lehetett volna gruppenszex is.:-)Na azt ne kétrdezd,hogy jutottam ezekre a megfejtésekre a női agy kifürkészhetetlen.:-)

Törzsvendég:-) 2010.10.21. 08:56:01

Valahogy a Hahota ugrott most be,ti emlékeztek rá?
retro.network.hu/kepek/retro_konyvek_ujsagok/hahota_zsebkonyv

Mintha abban lettek volna ilyen "fárasztó" dolgok,de szerettem.:-)
süti beállítások módosítása