atom

Séta a repülő bikák szentélyében - Red Bull Hangar-7

2010.08.04. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Séta a repülő bikák szentélyében - Red Bull Hangar-7 Tovább

Amikor anyáéknál voltam Ausztriában, elmentünk Salzburgba, a zuhogó eső ellenére, mert egyik fő célunk egy múzeum volt, a Red Bull Hangar-7. A hetes hangár az egykori Red Bull-os versenygépek és más különleges gépek gyűjtőhelye.

Megannyi Forma 1-es autót láttunk, például S. Vettel és D. Coulthard autóit, Petronas meg Toro Rosso, miegymás. Annyira nem vagyok oda az F1-ért, de élőben látni, alig pár centire az egykoron száguldó gépcsodákat jó érzés...

Az egész hely egy különleges építmény, a rengeteg üveggel, az elit étteremmel, a kiállítótérrel, függő folyósóival, mindenével. A benne látható repülőkről már nem is beszélve. Piper-ek, Bell helikopterek, s a két kedvencem: egy B25-ös bombázó illetve egy felhajtható szárnyú Vought F4U Corsair.

A beillesztett fotókra kattintva képgaléria nyílik, viszont többet nem is írok, hiszen nagyon összeszedtem az érdekes infókat a Red Bullról, amiket ide kattintva cikkemben olvashattok.

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr512197359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2010.08.04. 10:25:43

Nagyon jól megírtad! :))
süti beállítások módosítása