atom

Meleg van...

2010.07.16. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Meleg van... Tovább

Meleg van. Igaz ezzel nem mondtam túl nagy újdonságot, de ez van, meleg van. Persze fura most ezt írni, kint kicsit (csak kicsit) lehűlt a levegő és tombol a vihar. Dörög az ég, másodpercenként vakuzik az ég, esik az eső, szóval nem gyenge, amit most kint művelnek az égiek. Hogy meddig tart azt nem tudom, lehet pár pillanat és eláll, lehet hogy egész éjjel zuhog. Azért pár fok hűtés nem lenne rossz, bár arra sok esély nincs.

A légkondiktól meg mittoménmiktől áramszünetek vannak, no meg az is ritka tré, amikor a több órányi, szobahőmérsékleten eltőltött idő után kilépsz az ajtón, és képen csap a forró levegő. Nem vagyok egy igazán légkondi-imádó, no mindegy. De nem szeretem a fullasztó hőséget sem - micsoda meglepetés mi?!:P Hétfőn a motoron ülve is kicsit melegem volt, a sisakban uralkodó hőt nem kívánom senkinek. Mintha beszippantottam volna egy disznóperzselőt (vagy pörzsölőt?) Minden egyes lélegzetvétel és kifújást meg kellett fontolni.

Nem is küzdök itt a kánikula ellen, tűrök, iszok hideget és meleget egyaránt, mikor melyik esik jól. Busának este az jött be, hogy kopasz fejére jégkockát tett. Mellesleg van egy olyan érzésem, hogy hiába a nagy zivatar-zápor-vihar-eső odakint, reggel ugyanolyan kánikula lesz, mint eddig.

A Stipistopon találtam egy nagyon jó videót a hőségről, egy reklám, nagyon ötletes:)

-

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr222154720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angyalod · http://angyalkucko.blog.hu 2010.07.16. 13:32:10

jajj neee csak a gitárokat neeee :) tényleg jó reklám. legalább ennyire olvadósnak érzem magam

BlAdE 2010.08.02. 03:23:38

Erről a videóról a viasztestek jut az eszembe, különösen mikor a lépcsőn rohan felfelé...
süti beállítások módosítása