atom

Állva pisilés - már a csajoknak is lehet

2010.06.23. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 4 komment komment
Állva pisilés - már a csajoknak is lehet Tovább

Rengeteg dolgot írhatnék arról, hogy miért jobb a nőknek, miért jobb a férfiaknak. Mindenki tisztában van ezzel az örökérvényű dobálózással, a férfiak háborúznak, a nők menstruálnak, a nők terhesek, a férfiak pedig ilyenkor többet dolgoznak (az alapesetben s nem a mai kesze-kusza világban). A nőt ha lefekszik egy focicsapattal, akkor ler*bancozzák, a férfit, ha lefektet egy focicsapatnyi nőt, istenítik. A férfi ereszthet egy kis pocakot x év után után, a nő nemigen, a férfi sármos, ha öszül, a nő festetni kényszerül. A férfiak javarészt lassabban öregednek, viszont a nők tovább élnek s még sorolhatnánk a kialakult sztereotípiákat, amelyek egy része csak baromi nagy vonalakban igaz, mielőtt valaki belekötne az imént felsorolt szempontok, élethelyzetek sorába.

Az effajta felsorolgatós adok-kapokban szinte mindig van egy cselekvés, ami elhangzik a férfiak javára: az állva pisilés. Erre nem lehet mit mondani. Ennek nincs igazán párja. Max azt lehetne mondani, hogy vizelésre előtörő, fékezhetetlen-hirtelen hasmenés a fasziknak cikibb, mint a már eleve helyet foglaló nőknek, de ez már túlmagyarázás.

Szóval nem tudom mióta, a tőlünk kicsit északabbra lévő országokban feltaláltak egy eszközt, ami megoldja ezt a problémát, pótólja a hiányt, kitölti az űrt a nők életében, mivel az eszközzel (shewee-nek hívják) ők is tudnak állva pisilni.

Oké, ez még nem akkora téma, hiszen már régebben is voltak olyan szerkentyűk, amik kicsit közelebb álltak az emberhez, mint például az orrszívós-porszívó. Manapság, az átlagosan 1000 watt feletti porszívók korában már kicsit durci lenne ilyet használni, kikapná a taknyot, meg úgy ez egész agyát a gyereknek. Visszatérve a shewee-re. Szóval ez egy cső (hiába hívják készüléknek, ez akkor is csak egy ergonómikus cső marad), tehát ez egy cső, amit a hölgyeknek óvatosan a el kell helyezni (nem fel, hanem csak el) az adott területeken, majd vígan csobogni, a leggusztustalanabb wc-kben is, anélkül, hogy guggolni, ülni vagy nemtudommégmitszoktak-pózt felvenni.

Szóval nem az eszköz léte az, amin fennakadtam, hiszen legyen, hadd legyen mindenki élete íly módon egyszerűbb - bár a nők nőiességéhez hozzátartozik az ülve pisilés intézménye, idővel megszokja az ember, ha tömegesen így alakul. A cucc weboldalán van egy bekezdés, amin csak vigyorogtam, így szól:

Ha nehéz elhinned, hogy a SHEWEE praktikus és higiénikus pisilőeszköz, gyakorold a használatát a zuhanyzóban, így egyre ügyesebben célozhatsz, sőt, előbb-utóbb még a nevedet is ki tudod majd írni vele a hóba! :-)

Ez annyira csábító, kiírni a nevüket a hóba. Egyből már lehetne távolba-hugyozós versenyt is hirdetni nem? Ennyi erővel akár... Ez a gyerekes "áru"-kapcsolás olyan, mintha nekünk adnának mondjuk sörös-pakkok mellé kisautót ajándékba. (bár a sok tankolás után járó kis Ferrari-s cucc mégis működik. Na jó, mégsem szóltam...). De maga a lehetőség, hogy ezentúl a nők kipisilhetik a nevüket a hóba, az kicsit nekem abszurd, mintsem csalogató lenne. Szerintem elég az, hogy bizonyos helyzetekben mekönnyíti az életet. No mindegy.

Remélem, ha ez a dolog elterjed, akkor nem lesz sűrű helyzetkép, hogy a zsúfolt szórakozóhelyen a piszoároknál állva balról Viktor, jobbról pedig Viktória áll. Arra is kíváncsi lennék, hogy nő olvasóim szerint milyennek ítéltetik ez a cucc. Forradalmi találmány, ami megkönnyíti az életet, vagy csak egy ergonómikus cső, amit max fesztiválok idején kapnátok elő a táskából, illetve egy téli csajbulin, hogy neveket írogassatok a hóba? Nos? Mit gondoltok róla?

A cuccot Charlie zümmögte be pár napja, és van egy Szabó Zsófi nevű lány, akiről nem tudom, hogy kicsoda, de azt már igen, hogy neki állva is megy, az aktív szerint.

Tovább a poszthoz
4 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr322100960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ditlzon 2010.06.23. 08:30:13

na, ez reggel indítónak...hölgytársaim nevében is köszönöm :-D
nem, nem kérnék belőle. inkább kézmosófolyadékot minden mosdóba, mert az este a malomból is hiányzott... bár a hóbapisilés csábító mulatságnak hangzik, de mégsem, köszi :-)

Angyalod · http://angyalkucko.blog.hu 2010.06.23. 09:54:40

jujj :D jó lett a poszt :) nem is tudom hogyan álljak a dologhoz. fura de őszintén szólva jól jöhet, tekintve a Népliget és a koli wc-it... meg igen ahogy mondtad a fesztiválokon is :) mert amúgy nem venné el a nőiességemet mert otthon ugyanúgy ülve pisilnék az tuti, de vannak helyzetek dögivel, amikor egyszerűen jól jönne

Törzsvendég:-) 2010.06.23. 10:59:32

Ezt kihagynám én is.Ha nem nagyon szimpatikus a wc,akkor nem ülök rá teljesen a deszkára (jó kis vádli és comb erősítés,valamint emlékébresztő,a Meteóráknál pl. balkáni wc-n egyáltalán nem volt hová ülni,bementél a wc-nek nevezett helyre és egy betonozott placcon egy lyuk oszt kész,na oda művészet beletalálni.:-)

vorinori 2010.06.23. 13:17:42

Szerintem egy jó marketinggel rendelkező nagy semmiről van szó. Elsősorban azért, mert akinek nagyon kell, az bárhol tud pössenteni,nem kell hozzá semmi, sőt, nem kell attól még leülni a legmocskosabb wcdeszkára sem, csak combizom kérdése az egész..:)Olyan poén meg, hogy a nevemet a hóba pisáljam (:D), szerintem szökőévente lenne egyszer, és hozzáteszem utoljára, mert másodszor már tuti h nem is olyan vicces...:). De amin én először megütköztem, az a következő: hol tartod? Hová teszed? Magaddal viszed mindenhová, csak azért, hogy hátha lesz vhol egy mocskos wc, vagy egy kis darab hó, felvállalva ezzel, hogy foglalja a helyet a táskádban? Továbbgördítve a gondolatot: vagy csupa pisi lesz a táskád, vagy lemosod a csapnál utána (ez esetben mindenki furcsán néz, hogy mijaz, biztos valami halálos kórban szenvedsz), és akkor csupa víz lesz a táskád (ez esetben cipelhetsz magaddal törölközőt is, annak meg egy külön táska kell), vagy, ha adnak hozzá valami tartót, akkor az lesz csupa mindegymi, a lényeg az, hogy jóval macerásabb a használata és sokkal feleslegesebb, mint amennyire hasznos.
Ennek ellenére kipróbálnám...egyszer! Kölcsönözni nem lehet? :))
süti beállítások módosítása