atom

Három kreatív reklám szombatra

2009.11.28. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Három kreatív reklám szombatra Tovább

Mivel némi nyakfájdalmakkal küzdöm, ezért lehetőség szerint kevés időt töltök most a monitor előtt biccentett fejjel, így nem eresztem hosszú lére a mai bejegyzésemet, mint ahogy a tegnapit sem.

Három kreatív reklámmal készültem mára. Nem is tudom, hogy már mikor nézegettem egy sorozatot, aminek elemei jók voltak, de igazán ez a három tetszett meg, annyira, hogy lementsem s feltegyem. Elsőként az a kategória, amikor a rajzok életre kelnek. Hasonló címmel már volt egy ilyen válogatásom a rajzoló és a rajz alkotta kombóról.

A második megint egy akkora ötlet, ami bizonyítja azt, hogy vannak még igazán ötletes reklámok, nem csak egyszerű mesélők, hanem kreatív, jól megfogalmazott hirdetések.

A harmadik pedig egy olyan kép, amihez hasonlót nemrégiben láttam valahol, csak már nem emlékszem merre. Az a kép négy részre volt osztva, s négy képrészlet labdái/korongja alkotta az egy lasztit. Ez is nagyon jó, nem lehetett egyszerű összeszerkeszteni. Pár fotó készülhetett mire összejött. Ha pedig csak photoshoppal rajzolt, akkor áldásom rá, nagyon szép munka!

 

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr501557825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása