atom

Mikornyicki? - egy kikötői büfé maradványai

2009.03.25. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Mikornyicki? - egy kikötői büfé maradványai Tovább

Amikor Kalózért mentünk Gabival át kellett kelnünk a Dunán komppal Lórév-nél. Az adonyi oldalon szép kikötő fogadott bennünket. Egy lepattant étterem egy bezárt kocsma, meg valami büfészerűség, aminek környéke alig látszott ki a rengeteg szemétből, műanyag flakonokból stb…

Na de nem is ez a lényeg. Hanem a fonetikusan írt kérdés, amit egy éhes-szomjas kompra váró utas róhatott fel valamikor a büfé tulajdonosának:

Imádom a fonetikus írást, a bazmeg-től a Valdiznis Gufin át az ilyenekig. „Mikornyicki” – erre mondta Gabi, hogy van egy ilyen vicc is:
- Hogy hívják a cseh boltost?
– ??
- Mikornyicki

Azért a "mellékhelység" sem volt egyszerű. Nem minden nap teheti meg az ember, hogy a porcelántrónon ücsörögve gyönyörködhet a Dunában és annak itt-ott felbukkanó állatvilgában:) Én nem ültem rá, inkább csak a környékén intéztem folyóügyeimet:P

Ennél már csak az a jobb, amelyikről tavaly írtam. Amit Zsótti fotózott le nekem, méghozzá a TELEFONFÜLKÉBŐL LETT WC A PUSZTÁBAN, na az is viccesen nézett ki:)
 

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr841015068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törzsvendég:-) 2009.03.25. 09:22:34

Nekem kapásból a cseh autóversenyző jutott az eszembe.A Mikorsodrócki.:-)
A Kalóz kutya űberfrankó!!

-Ani- 2009.03.25. 20:51:31

Szuper budi, természetbarátoknak.....
Aha értem én miért vágja Gabi az efféle vicceket! :)))) esetleg rokon?
süti beállítások módosítása