atom

A legötletesebb WC - telefonfülkében sz*rni a pusztán

2008.05.19. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 5 komment komment
A legötletesebb WC - telefonfülkében sz*rni a pusztán Tovább
Tegnap este Zsótti pecázásból hazaérve fogási sikereivel "dicsekedett" (szándékos az idézőjel), aztán mutatott egy olyan igazi "blogravaló" jelenséget, egy több szempontból is érdekes wc-t.
Az első kép már önmagában is sokatmondó kompozíció. A puszta közepén egy matávos telefonfülke, háttérben gémeskút némi bokor, fa és a végtelen mező... Na de mire jó is ez?

Nézzük csak meg közelebbről...
IGEN! Ez pontosan az, aminek látszik, egy telefon wc-fülke, melynek előtagja az utóbbi időkben kissé megváltozott. A belső tér gondosan kialakítva várja a terhüktől megszabadulni vágyókat, közben elgondolkodhatnak a világ nagy dolgain és azon, hogy miként kebelezi be a nagy magentavállalat a kisebb bordót és azon, hogy ha nem cselekednek időben a szakik, akkor most milyen ciki lenne egy rózsaszín fülkében ücsörögnünk a mező közepén.
Az sem utolsó szempont, hogy a frontoldal felső részén hiányzik a lemezborítás így van bent fény, látszik, hogy foglalt, és a horgászok (merthogy ez egy horgásztó közelében van) nézhetik, hogy erőlködik és mennyire passzol erölködő komájuk vörös arca a fülke festéséhez.

Gondoltak már mások is újrahasznosításra, ismerősömék kertjében egy hasonló fülke vár bebocsáttatás/beépíttetést egy lakásba, zuhanykabin szerepre törve, az is érdekes egy mutatvány:)
Nah, aki keresné élőben itt megtalálja valahol, sajna a fülke száma nincs meg, ha amerikai lennék most élnék a számviccel (555-55-SHIT), csak azt nem tudom, hogy mi csörögne.
Tovább a poszthoz
5 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr59476178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anyika 2008.05.19. 09:33:43

Nézd ha nagyon akar itt is van kagyló amibe beszélhet! :) :)

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2008.05.19. 10:59:04

Atom,

most került fel egy új Jeff Dunham sorozat a youtube-ra. Nézd meg, állat:)

youtube.com/user/CuccLee

Tünci 2008.05.19. 13:56:04

egy igazi hungarikum :)
van benne virtus, festői táj, gémes kút, már csak Petőfi hiányzik :D

Pappa 2008.05.20. 00:58:26

számomra felfoghatatlan!

Atom · http://atom.blog.hu 2008.05.20. 08:14:38

Köszi a felhívást Scheerti!
Ez tényleg egy felfoghatatlan hungarikum:P
süti beállítások módosítása