atom

10 ember, akit ne vigyél magaddal az első randira - Dan Clark

2009.02.08. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
10 ember, akit ne vigyél magaddal az első randira - Dan Clark Tovább

Kilences, a kilences:) A kedvencem a kilencedik variáció, de a többi sem egyszerű:P Nekem nem szokásom randira cipelni harmadik személyt, bár néha jó lett volna. Egyszer randiztam egy lánnyal, aki mondhatni tárlatvezetést tartott butikfelhozatalból a városban. Többször témát váltottam, de valahogy mindig visszavezette a fonalat a ruhákra. Amikor már kitért a 2-3 éve vásárolt felsők ecsetelésére, akkor feladtam. Elkísértem a buszmegállóig integettem szia-szia, aztán felhívtam az exem és elmentünk majálisozni:P Ezen a randin el tudtam volna képzelni egy harmadik felet, aki mondjuk humoros narrátorként mindig hozzáfűzte volna konklúzióját a jeletekhez. Pl.:
"A lány lassan elmeséli, hogy milyen rugdalozót viselt, a fiú közben egyre idegesebben tördeli ujjait a háta megett. Még jó, hogy nem kézen fogva sétálnak, akkor már a lány ujjait tördelné."


A többi Dan Clark videóival tűzdelt bejegyzés ide kattintva!

Mivel a youtuberól letörölték a magyar szinkronos Dan Clark rövidfilmek nagy részét így eme videókat máshonnan illesztgettem be eddig a bejegyzésig. Viszont most elapadt eme forrás is, így e vasárnapi sorozatom ezennel megszakad, vagyis szünetel, amíg nem lesz fent máshol.

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr7770880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törzsvendég:-) 2009.02.08. 08:04:15

Azért a 4. sem gyenge.Az a randi nem lehetett gyenge,hol ismerkedtél meg a csajjal?

Törzsvendég:-) 2009.02.08. 08:05:02

Szóismétlés hegyek hajnalok hajnalán.

Atom · http://atom.blog.hu 2009.02.08. 15:38:05

Suliban:) Meglát-szemez-leszólít-randira hív folyamat:P
süti beállítások módosítása