atom

Cikkíró-pályázat - autóbuzik előnyben

2009.01.22. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
Cikkíró-pályázat - autóbuzik előnyben Tovább

A stipistop.com oldal "üzemeltetői" felkértek többek közt engem is, hogy adjam hírül az írói pályázatukat s mivel rendes vagyok és én is nézem mindig az oldalt, ezért reklámozom a pályázatot. Ez természetesen nem egyenlő azzal, hogy ezentúl pályázatfigyelők lepik el a blogom és minden kiírt pályázatot kirakok. Nem. Ez csak szívesség így bloggerek közt... Tessék megnézni, itt lentebb a részleteket, aztán kiroppantani az ujjakat és lehet támadni a klaviatúrán, avagy cikkeket írni a pályázatra:

verseny1

Ilyet még nem csináltunk, tökre izgulunk, hogy miként fog elsülni. Arról van szó, hogy mai nappal elindítunk egy kvázi “versenyt”. A cél persze nem az hogy egymást letaposva rohanjatok az első helyért. Az első számú közellenség önmagatoknak önmagatok vagytok, hiszen írói kűzdelemre invitálunk benneteket. Pennaforgatásra, ha úgy tetszik.

Tehát: elindítjuk az első Stipistop cikkírói versenyt. Terveink szerint minden hónapban lesz ilyen. Az első verseny témája stílusosan: “JÁRMŰ, AMIÉRT ODAVAGYOK”.

Olyan járműről várunk terjedelmesebb cikket/glosszát/írást/recenziót bármit, ami valamiért megragadta a fantáziádat. Amiért tudsz rajongani. Amiről azon kapod magad, hogy állandóan mesélsz a kávézóban a haveroknak.

Korlátozott anyagi lehetőségeink miatt a főnyeremény csekély (publikálás és 5000 Ft), dehát mindannyian tudjuk, hogy nem emiatt fogtok jelentkezni. Továbbá, a versenyt élezendő, egyetlen nyertes lesz csupán. A legjobb írást beküldő résztvevő nyer.

Feladat: Írj cikket saját stílusodban
Terjedelem: saját magad választotta terjedelemben
Cím: saját magad választotta címmel.
Egyetlen megkötés: A témára álljon a mondat: “JÁRMŰ, AMIÉRT ODAVAGYOK”
Beküldési határidő: 2009. február 13. déli tizenkét óra.
Képek, videók: illusztráld az írást, ahogy jólesik. (tipp: szeretjük a 450px széles képeket) - (atom meg a 460-ast:) - a szerk. -
Beküldés: emailben (info kukikukac stipistop.com)
Beküldési formátum: kérünk titeket, hogy word-be ágyazzátok. Ha másban akarjátok, dobjatok egy sort.
Kérdés, kontakszemély:
Szilágyi Misinek (nekem) írjatok az infó kukacos címre.
Zsűri:

stipistop cikkíró verseny zsűrije

Nínó Karotta (INDEX.HU), Szombathy Pál (ALACARTE), Magyari Péter (INDEX.HU), Szilágyi Mihály (STIPISTOP.COM), Szumega Péter (STIPISTOP.COM)

 

Az írást innen kontrolcéztem.

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr6894741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

charlie 2009.01.22. 08:52:01

Hmm, érdekes. Vajon csak kettő, vagy négykerekűekről lehet írni? Ahogy néztem az oldalt, az illik a profiljába.

Atom · http://atom.blog.hu 2009.01.23. 00:41:03

Szerintem simán belefér. Sok a kétkerekű posztjuk.

charlie 2009.01.23. 08:38:24

@--Atom--: Csakhogy az én kedvenc járművemnek hat tengelye van, 120 tonnát nyom, és 2000 kW-t tud kiadni magából :)
süti beállítások módosítása