atom

*megjegyzés* - variál a blog.hu, most a kommentekkel

2008.12.13. 06:59 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
*megjegyzés* - variál a blog.hu, most a kommentekkel Tovább

Kedves olvasóim!

Gondolom mindenkinek feltűnt, hogy az utóbbi időben megjelennek hirdetések is a blogomon (bejegyzések közt illetve a jobb oldalon a "dobozok" közt). Ez a blog.hu új hirdetési rendszere miatt van és én azt választottam, amelyikben megjelennek hirdetések.

Eljött viszont az is amit nagyon nem akartam, mivel kommentelőim nagy része nem regisztrált tag a blog.hu-nál vagy az indánál vagy bárhol, ezért csak úgy tudnak hozzám-szólni, ha regisztrálnak (Hogy miért kellett ezt bevezetni, arról itt írnak).
A fene egye meg... fhancba...

Arra gondoltam, hogy létrehozok egy közös felhasználónevet, de azt nem írhatom minden bejegyzés végére, mert a végén még rámszólnak az adminok vagy valaki máshol valami rosszat szól. Aztán arra is gondoltam, hogy a közös nevet csak e-mailben adnám meg azoknak, akik kérik, viszont ha már eddig eljuttok, akkor nem nagy kunszt a regisztráció sem. (Illetve azt sem biztos, hogy szó nélkül hagynák, ha hirdetgetném itt folyamatosan, hogy belépőt adok...) Állítólag nem tart sokáig a regisztrálás...

Szóval regisztrálás, vagy némaság:((((

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr94819873

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Blogocska 2008.12.14. 08:58:42

blog.hu kommentezésMostantól a blog.hu-n csak belépve lehet hozzászólni. Tehát regisztrálni kell eg, őő, minek is hívják, ja indapasst. És mivel magyarázzák? Hát, mindenféle technikai maszlaggal. Hogy lehessen avatar, meg fejletteb kommentkezelési rendsze…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

charlie 2008.12.13. 09:47:08

bazze, mekkora baromságokat írnak oknak. nem tudom miért nem írják azt, hogy nem akarjuk, hogy ne használd az indánkat, és ezért.
egységes kezelés, meg avatarok miatt, lol. Persze, mert majd a meglévő megszokott dolgok (gravatar, pl.) lesz a saját indás szarjuk.

charlie 2008.12.13. 09:48:41

Amúgy a cserépfalusok is kínálni fognak egy közös belépést annak, aki nem akar regelni.
süti beállítások módosítása