atom

*megjegyzés* - felháborító

2008.10.26. 23:22 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
*megjegyzés* - felháborító Tovább

Várom itt egész héten, hogy a Viasat3-on megnézhessem vasárnap este 23:00-kor a Buhera mátrix című filmet. 23:16-kor végre vége a reklámblokknak, mert egy kicsit elhúzódott a Bár 2.0 valóságshow díjkiosztója. Na, kezdődik a film, a főcim eleje már nagyon ismerős s végül benyomják az Apám beájulna című filmet. Nem azért, de elmehet mindenki az öreganyja puskaporos p*csájába. Most mi van? Sehol nincs feltűntetve a műsorváltozás, kb 15 perce még a műsorelőzetesben is a Buherát reklámozták, erre tessék... Vazze... Na mindegy... Biztos Angliában elcserélték a kazettákat, most olvastam, hogy az élő műsorok kivételével mindent onnan sugároznak... Faja... Bírálják az indexen az rtlklubot meg a tv2-t a műsorcsúszások miatt (amely bírálattal egyet is értek), a viasat meg max 3 percet késik a cikk szerint, így ő volt nekem a szuperhős az olvasás utáni konklúziómban, erre most ez... áá...

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr49733502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

igor2 2008.10.27. 07:44:21

Sajnállak amiért le maradtál egy jó filmről .

charlie 2008.10.27. 09:12:01

Erre mást nem tudok mondani, mint, hogy aki filmet tévében néz, sikeres ember nem lehet :)

De komolyan, mit foglalkozol a tévével, semmire sem való az egész, neten mindent megtalálsz (még a magyar műsorokat is, BK a sugárzás után pár percel már letölthető pl.)
süti beállítások módosítása