atom

Foglalj helyet! (ha mersz) - AXN kanapék

2008.10.11. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Foglalj helyet! (ha mersz) - AXN kanapék Tovább

Mostanság Zsótti és Bonyi jóvoltából is kellett kanapét cipekednem. Ez van, ha az ember ismerősei más ülőalkalmatosságokon akarják pihentetni alfelüket és más nincs kéznél csak a magas colos, aki már a második fordulónál kezd rájönni, hogy zsibbad a bal alkarja a cipekedéstől, mert nem erősít túl sokat (sajnos a klaviatúrán pötyögéstől és a fényképezéstől nem túlzottan izmosodik az emberfia).
Nos a rövid "Atom izomzati felmérése" bekezdés után rá is térnék a lényegre, az alábbi négy képre, melyek kapcsán megjegyzem: aki ilyen pamlagot vesz és fel kell vinni az akárhányadik emeletre, nyugodtan hívjon segítek, de nem biztos, hogy ráérek mert lehet, hogy épp semmi dolgom nem lesz. Bocsi...
Ezek az AXN (azt hiszem) tavalyi kampányában szerepeltek, próbálták ezzel is valamelyest kifejezni, hogy ezelőtt a csatorna előtt nem csak kényelmesen döglünk, itt akció van, látvány, izgalom (meg minden olyan dolog ami az akciófilmekre jellemző és ugra-bugrál tőle az ember meg a film után azt hiszi, hogy ő a karate-kölyök és lerúgja véletlenül a komódról a vázát).

Az első kicsit mexikánós, erről egy horror filmet néznék, amiben nagyon elhúzott lenne a cselekmény és bonyolult a sztori, hogy tényleg tűkön üljek.


A második már kicsit kényesebb, ez is kellő óvatosságot von maga után, nem igazán lehet úgy ráhuppanni, mint a Jóbarátokban a kávézó központi kanapéjára. Ezen ijesztegetős horrort néznék, olyat mint a Rec. Azt hiszem minden egyes hátraugrásnál kapnék egy jófajta 20 tojásos pakolást a hátamra. E díszpárnák mögé bújni (hirtelen az arc elé kapni) kész gyönyör lenne:)


Na nem mintha valami bajom lenne a kígyókkal, tök jóban vagyok velük, volt már a nyakamban is pár, persze csak olyan óriáskigyó meg piton, ami nem bánt. Az Anaconda című filmet én is láttam és azóta sem kívánkozom az Amazonas vidékére. Meg a kobrákat sem csípem, meg az összes mérgeskígyót sem. Szóval ebbe a székbe nem ülnék, és nem nézném az Indiana Jones kígyós jeleneteit sem, mert nekem ne tekeregjen semmi alattam (kivéve egy jóképességű hastáncosnő).

Ördögös-Luciferes filmhez, Omenhez vagy az Ördögűzőhöz lenne igazi. Mondjuk ennyi erővel lehetne akár vulkános-katasztrófás is, de az AXN műsoraiban inkább a sötétség ura a gyakoribb vendég s nem Gaia dühe. Van is egy jó sorozat, a Démonírtók (Reaper), amiben a szülők eladták a gyermekük lelkét a sátánnak, aztán a srác megnőtt és Lucifer is megjelent az életében. Alapjáraton humoros, nekem tetszik:) Nah egy jó kis sorozatnézés, aztán éjszakára mehet is a seggünk a fagyasztóba:P

Bírom az ilyesfajta kreatív reklámokat:)

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr12682993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása