atom

Hogy ez mennyire jól néz ki?!:) - PicLens - designos összetevő

2008.06.15. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Hogy ez mennyire jól néz ki?!:) - PicLens - designos összetevő Tovább
Nemrégiben fedeztem fel és telepítettem ezt az összetevőt Firefoxhoz, Explorerhez, stb. Kép és videókeresési funkcióval rendelkezik, vagyis a találati lista megjelenítését csinosítja ki.
A "következő oldal"-ra való kattintás ezzel megszűnik, egy 3D-s kezelőfelületre teszi ki a talált képeket/videókat. Van benne diavetítés funkció is viszont akad még egy két hiányosság avagy kevésbé felhasználóbarát dolog. Itt a demóvideója:

A gépet nem lassítja, legalábbis én nem vettem észre teljesítménycsökkenést. Nekem nagyon tetszik, szerintem az átlagos felhasználóknak bőven megteszi:)
Innen letölthető.
Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr78508428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atom · http://atom.blog.hu 2008.06.15. 01:32:02

Már most hozzászólnék így megjelenés előtt, hogy valamilyen oknál fogva most meg-megakadnak a youtube-os videók, pedig tegnap még működött:(

pankeey 2008.06.15. 09:46:56

en fokent csak kepekre hasznalom, azota ez kotelezo resze a bongeszonek
süti beállítások módosítása