atom

Járdarajzok - rajzból, kreatívitásból és perspektív látásból jeles

2008.03.14. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Járdarajzok - rajzból, kreatívitásból és perspektív látásból jeles Tovább
Ha nem kaptam meg ezeket a képeket körülbelül 20 pps-ben és vagy ugyanennyi e-mailben, akkor egyszer sem. "Majd valamikor nekiállok, kiválogatom őket, méretezem és beszúrom. Hát ha akad valaki aki tök véletlenül nem látta volna még (bár ezt kétlem)." - erre msn-en jön a link, és lám-lám leesik, hogy ezt a youtube-on is kereshettem volna:P
Tessék csak csodálkozni, bámulni, unni (aki már látta). Nekem annyira tetszenek ezek az alkotások. Mindamellett, hogy valaki jól rajzol, még a látószögre is figyelni kell... Egyszóval csúcs amit alkotnak... Szuper!

Nem is tudom egyébként, hogy miért Istenítem ezeket a művészeket, hisz csak ki kell lépnem az ajtón és pár méterrel jobbra a Király utcai halbolt előtt ("majdnem") ugyanezt megtalálom. Erről már írtam is itt: http://atom.blog.hu/2007/08/12/halbolt
Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr13368986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anyika 2008.03.14. 10:03:31

Felfogadnám Julian Beever-t,hogy a házunk előtt fessen az aszfaltra kátyúkat,így le kéne lassítania a "macskagyilkos"száguldozóknak!
süti beállítások módosítása