atom

Son of a preacher man - A pap fia - Vasárnapi dallamok

2007.08.19. 08:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Son of a preacher man - A pap fia - Vasárnapi dallamok Tovább
Jó reggelt minden kávésbögrét szorongató kedves olvasómnak, aki vasárnap reggel nyugodt, dallamos zenére vágyik. Nézzétek meg ezt a klippet, Dusty Springfield énekel a pap fiáról, és úgy gondolom, hogy ez a dallam már hellyel-közel beleégett mindenki fülébe, ha nem a Ponyvaregény miatt, akkor a rádiók végett. Nekem is, de a klippjét még sose láttam, azt sem tudtam milyen lehet az előadó.. Hát tessék, Ő Dusty Springfield a '68-as trendi frizurával, trendi klippel, trendi mozgással:-)

(Ha nem látnád a videót kattints ide!)
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem mindig is nagyon tetszett az ilyen stílusú szőke hajkorona és hozzá a nagy fekete szempillák. Szerintem a '60-'70-es években élve reggeltől estig lógattam volna a nyelvem... :-)
Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr61142025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wildgica · http://henrietta.klog.hu 2007.08.21. 08:20:43

Akkor mutterom tetszett volna fénykorában. :D :P
Egyébként az ilyen szőke "hajkorona" gyakran póthajjal egészült ki... jah, meg a klasszikus műszempilla ugye... ;)
süti beállítások módosítása