atom

Egy hótoló fülkéjéből...

2013.01.24. 08:53 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Egy hótoló fülkéjéből... Tovább

Az utóbbi időben megint keveset jártam az adminfelület felé. No de sokat dolgoztam és ugye a nagy hó miatt megközelíthetetlen volt sok minden, ezért nem jutottam el idáig:P Csináltam is egy riportot, egy hótolóra kéredzkedtem fel, 5 órán át tisztítottuk az utat, sokat beszélgettem a sofőrrel, mentettünk autót is és találkoztunk türelmetlen sofőrökkel is.

365_18.jpg

Szerény típus vagyok, de erre azt mondom jól sikerült, mert csak dicséreteket kaptam érte, az egyik legjobban eső a stipistop.com ajánlása volt "A nyugat.hu cikke és videója a legjobban sikerült darab a magyar médiát mostanában elárasztó ‘beülünk egy hókotróba’ munkacímű anyagok között." - ez jó érzés volt. No de ha kíváncsiak vagytok rá bővebben, akkor ide kattintva olvasható az anyag, bepillantást enged kicsit egy narancssárga hős hosszú műszakjába.

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr145040432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hegyi Zsolt · http://zen-taxi.blog.hu 2013.01.24. 12:37:32

Jó kép. Néztem, a többi között is van nem kevés jó. NIncs kedved körbenézni nálunk? Jó csapat, lehet, hogy érdekelne.
latszoter.hu
süti beállítások módosítása