atom

És Bori csak úgy pattog az ablakban

2012.12.04. 22:29 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
És Bori csak úgy pattog az ablakban Tovább

Hozzánk is elért a hómizéria. Vasárnap a szállingózó hópihék láttán Bori teljesen be volt sózva. Este elmentünk fotózni kicsit, próbáltunk lecsapni a pihékre kisebb-nagyobb sikerrel. Az egészről írtam a nyugat.hu-ra egy hangulatos jegyzetet galériával kiegészítve, ide kattintva olvasható:) Lentebb meg Bori siet középen.

hoeses.jpgA Fő téren is sétáltunk, ott már hópihéknek nyoma sem volt, persze, hogy az első kutyára ráfókuszáltunk mindketten, méghozzá annyira, hogy észre sem vettük a gazdit és családját. Csak arra lettem figyelmes, hogy Borinak azt mondja valaki: "Ki lehet törölni a fotót!" - megfordulva egy riadt Borit láttam, akinek karját fogja valaki, akinek baba van a karján. Gergőék voltak azok, Lolával sétáltak az esti fényekben, s persze csak viccből szólt:P A lényeg, hogy mi kellőképp megijedtünk, mert annyira a kutyára figyeltünk, hogy kizárult a külvilág. Alább apa s lánya, s persze a kutyás kép bemozdult lett:P

gergo_es_lola.jpg

Szóval várjuk a havat nagyon, mára is ígérték, meg holnapra is, a Bori meg pattog az ablaknál:)

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr184948082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása