atom

MM - avagy ez a kétezredik bejegyzés a blogomon

2012.11.30. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
MM - avagy ez a kétezredik bejegyzés a blogomon Tovább

Ha naponta írnám a sorokat, mint régen, akkor már régen túl lettem volna ezen a bejegyzésen, de az utóbbi időben tapasztalható lassulás miatt most jutottam el idáig. Kétezer bejegyzés már sok ahhoz, hogy összehozzak belőle egy best of válogatást. Kétezer bejegyzés már sok ahhoz, hogy megpróbáljam felsorolni mi mindenről írtam. Kétezer bejegyzés nekem ez már akkora választék, mint amikor állsz az édességboltban a sok-sok csokiféle előtt és választanod kell közülük, pedig legszívesebben az összeset a zsebedbe tömnéd, hogy onnan bármikor csemegézhess útközben, amikor sétálsz az utcán.

S persze azért is tartok kétezernél, mert a "lassulás" után azt is megkaptam, hogy ez így nem lesz jó, és igenis igény van itt akár két oldalra, akár két sorra. Szóval kúsznak a sorok a kijelzőn, kirajzolva ezt a bejegyzést, a kétezreset. Régen sokszor aludtam el a gép előtt, mert még ezt vagy azt meg akartam csinálni. Ma is sokat ülök a gép előtt, rengeteget melózom, de már szeretek inkább ágyban ébredni, s nem lecsuklott fejjel és összenyálazott pólóval a székben.

atom_blog_2000.jpg

Szóval ezzel is megvagyunk, nem is eresztem hosszabb lére, inkább ötletelek azon, hogy mi legyen a holnapi instagram-os képem, mert ott is ünnep van, az lesz a háromszázadik kávém:) Elvagyok:) Köszi, hogy olvastok!:)

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr244938677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása