atom

Orosz mozdonypornó

2012.10.19. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Orosz mozdonypornó Tovább

Sosem voltam komoly vonatrajongó, ez tény. Vannak ismerőseim, akik szenvedélyesen vonzódnak a vasúti járművekhez, de én tipikusan csak kölyökként voltam elájulva a mozdonyoktól, aztán minél nagyobb lettem, annál kevésbé mozgattak meg az állomáson a hangos dübörgő járművek. Persze érdekelnek a hatalmas járművek, így szeretem a kamionokat és a mozdonyokat is, meg a hajókat és a repülőket és a ... ..de leginkább csak testközelből. Amikor kiadja a valóság, hogy mekkora is vagyok hozzá képest, megérinthetem, felnézek rá, elképzelem az erejét, stb...

http://englishrussia.com/images/trains2/1.jpg

Tehát felvezetvén mozdonyokhoz való viszonyom után el is árulom, hogy mégis csak bejegyzek most ezen járművekről, mert nagyon szép fotókat sikerült összeszedni az orosz sínekről ebbe a gyűjteménybe. Az összes kép a lenti linkre vagy a képekre kattintva.

http://englishrussia.com/images/trains2/6.jpg

További képek itt.

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr571708159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2012.10.22. 20:34:04

Hihetetlen szép képek! Azok a tájak, és azok a mozdonyok! Hű a végén még beleszeretek a mozdonyokba.... :)
süti beállítások módosítása