atom

A láthatatlan autó - kreatív reklám a Mercedestől

2012.03.06. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
A láthatatlan autó - kreatív reklám a Mercedestől Tovább

Sokféleképp lehet reklámozni, promózni egy később megjelenő autótípust. Be lehet mutatni a vázlati terveket, esetleg a számítógépes, már részletesebb grafikákat, aztán ugye jöhetnek még a mindenféle "csomagolással" ellátott kémfotók a prototípusok teszteléséről stb. A CreativeAds a napokban számolt be a Mercedes, a 2014-re várható F-Cell, nulla károsanyag-kibocsátású meghajtásrendszerének a fentieknél sokkal kreatívabb reklámozásáról.

Az ötlet a Jung von Matt reklámügynökségtől származik, a fenti képen menet közben látható az autó. Az egyik oldalán egy Canon kamera kapott helyett, a másikon pedig egy speciális ledfal, amely a kamera képét közvetíti, így téve az autót szinte láthatatlanná.
És miért láthatatlan? Mert a nullás károsanyag-kibocsátás mondhatni a környezet számára is láthatatlanná teszi az autót...

Zseniális...

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr664288500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása